Daha öncede söylediğim gibi burda yardımlaşmak için varız, naçizane fikirlerimizi beyan ediyoruz. Hemen hemen bu düşüşe herkes yakalandı. Sizi kimse dışlamadı, burda yazılanları tartıp ölçelirz fikirlerimize uygunsa uygularız. Sadece kesin ifadeler kullanılması sizin içinde, burda okuyup anlamaya çalışan insanlar içinde sakıncalı. Sağlıcakla..
Son 5-10 senedir
Özellikle bu son 1 senedir
Yatırımcı özellikle bireysel yatırımcı sayısı artınca
Tv lerde
Youtube da
Telegramlarda
Kuşlu sitede
Aracı kurumlarda
Herkes, Teknik analiz , herkes Teknik analist...
Sonuç: %90 ı bence, Teknik analize göre alsat satal lar la portfoyunu eritti..
Borsa, sadece teknik analiz D E Ğ İ L D İ R
Borsa: siyasettir, ekonomidir, enflasyondur, algıdır, faiz dir, kar dır, zarar dır,
Borsa: patron dur, spekülasyon dur, manipülasyon dur, futboldur, halktır, güncel konjukturdur..
Binlerce parametresi var...
Devletin;
acil bu Tv lerde, borsa sadece,
çanak çömlekten, formasyonlardan ibaretmiş gibi gösterip;
youtube da, kuşlu sitede, teknik mekanik analiz kisvesi altında, insanları alsat satal a alıştıranlara işlem yapması Elzem dir.
94 krizinde de böyleydi, 2001 de de, 2009 da da
2015 te de, 2020-2021 de de...gelecekte de böyle olacak...
Borsa nın temeli ; siyaset ve ekonomidir.
Her zaman güncel konjukturdür.
Ayrıca; orta-uzun vade
3-5 yıl
10-20 yıl boyunca burlardan;
Kar eden, büyüyen ve de döviz artısı olan
döviz borcu olmayan, şirketlere yatırım yapanlar(her kademeden parası oldukça alan) büyük zengin olur..
Alın size tüyo )
Yatırım tavsiyesi değildir.
bedavaya kıymeti olmadığını anladım bilgilerim değerli bu yüzden boşa kürek çektiğimi anladım ve üstüne insanların nahoş saldırısı hoş olmadı artık paylaşım yapmıyorum sadece şunu diyebilirim bu borsa verdiğini geri alır anlayan anlasın arif olan anlar...iyi günler sevgiler saygılar...
Sadece endeks ve doları izliyorum. %90 hissedeyim.Taşıdığım hisseleri izlemiyorum ve çarşamba gününe dek izlemiyeceğim. Bu süreçte şirketlerin nekadar sahipli olup olmadığını da görmüş olacağız.Panik yapmamak için hisseleri izlememek gerekiyor.
Yer İmleri