Sayfa 479/602 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 3,825 - 3,832 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by Quanticode Yazıyı Oku
    Ya kardeş sensin 😄 helal sana.. bu arkadaşa bir madalya vereceğim çok iyi biliyor
    Öyle bir derdim yok daha büyük analizim varda insanlar senin gibi inanmıyorlar o yüzden gerek yok yazmaya yukardan yakalananlara allah yardım etsin kimsenin zararına sevinecek değiliz sadece o gün beni topikten dışlamanıza üzülmüştüm.

2.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Öyle bir derdim yok daha büyük analizim varda insanlar senin gibi inanmıyorlar o yüzden gerek yok yazmaya yukardan yakalananlara allah yardım etsin kimsenin zararına sevinecek değiliz sadece o gün beni topikten dışlamanıza üzülmüştüm.
    Daha öncede söylediğim gibi burda yardımlaşmak için varız, naçizane fikirlerimizi beyan ediyoruz. Hemen hemen bu düşüşe herkes yakalandı. Sizi kimse dışlamadı, burda yazılanları tartıp ölçelirz fikirlerimize uygunsa uygularız. Sadece kesin ifadeler kullanılması sizin içinde, burda okuyup anlamaya çalışan insanlar içinde sakıncalı. Sağlıcakla..

3.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Analizlerini paylaşmaya tabiki devam edin. Öğrenmekten okumaktan zarar gelmez

4. Son 5-10 senedir

Özellikle bu son 1 senedir
    Yatırımcı özellikle bireysel yatırımcı sayısı artınca

Tv lerde
    Youtube da
    Telegramlarda
    Kuşlu sitede

Aracı kurumlarda

Herkes, Teknik analiz , herkes Teknik analist...

Sonuç: %90 ı bence, Teknik analize göre alsat satal lar la portfoyunu eritti..

Borsa, sadece teknik analiz D E Ğ İ L D İ R

Borsa: siyasettir, ekonomidir, enflasyondur, algıdır, faiz dir, kar dır, zarar dır,
    Borsa: patron dur, spekülasyon dur, manipülasyon dur, futboldur, halktır, güncel konjukturdur..

Binlerce parametresi var...

Devletin;
    acil bu Tv lerde, borsa sadece,
    çanak çömlekten, formasyonlardan ibaretmiş gibi gösterip;

youtube da, kuşlu sitede, teknik mekanik analiz kisvesi altında, insanları alsat satal a alıştıranlara işlem yapması Elzem dir.

94 krizinde de böyleydi, 2001 de de, 2009 da da

2015 te de, 2020-2021 de de...gelecekte de böyle olacak...

Borsa nın temeli ; siyaset ve ekonomidir.
    Her zaman güncel konjukturdür.

Ayrıca; orta-uzun vade
    3-5 yıl
    10-20 yıl boyunca burlardan;

Kar eden, büyüyen ve de döviz artısı olan

döviz borcu olmayan, şirketlere yatırım yapanlar(her kademeden parası oldukça alan) büyük zengin olur..
    Alın size tüyo )

Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Öyle düşünmeyin bu forumda bilgilerini düşüncelerini yazma cesareti gösteren herkesi okuyup öğrenmeye çabalayan sessiz bir takipci kitlesi var.

6.  Alıntı Originally Posted by Quanticode Yazıyı Oku
    Analizlerini paylaşmaya tabiki devam edin. Öğrenmekten okumaktan zarar gelmez
    bedavaya kıymeti olmadığını anladım bilgilerim değerli bu yüzden boşa kürek çektiğimi anladım ve üstüne insanların nahoş saldırısı hoş olmadı artık paylaşım yapmıyorum sadece şunu diyebilirim bu borsa verdiğini geri alır anlayan anlasın arif olan anlar...iyi günler sevgiler saygılar...

7. Sadece endeks ve doları izliyorum. %90 hissedeyim.Taşıdığım hisseleri izlemiyorum ve çarşamba gününe dek izlemiyeceğim. Bu süreçte şirketlerin nekadar sahipli olup olmadığını da görmüş olacağız.Panik yapmamak için hisseleri izlememek gerekiyor.

8.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Sadece endeks ve doları izliyorum. %90 hissedeyim.Taşıdığım hisseleri izlemiyorum ve çarşamba gününe dek izlemiyeceğim. Bu süreçte şirketlerin nekadar sahipli olup olmadığını da görmüş olacağız.Panik yapmamak için hisseleri izlememek gerekiyor.
    İzleyecek hisse yok ki Esma hanım neredeyse hepsi taban ya da tabana yakın.

Sayfa 479/602 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •