dipsiz kuyu gibi... her gün düştükçe düşüyor.3 üstü ciddi fırsat tepmişiz 😞
Kısmetten ötesi yok... 3,10'u gördüğünde bir miktar satıp 2,90 dan başka bir hissede pozisyon almayı düşünmüştüm... elim varmadı satmadım.Şimdi almadığım o hisse 3,80 lerde...
Bu PRKAB çok zor para kazandıran bir hisse... Endekste batık olmayıpta 1'e 2 yapmayan ender hisselerden biri.
Bakalım bir gün beklediğimize ve kaçırdığımız fırsatlara değecek mi?
3 liradan aşağılarda gezinirse ben vedalaşır bedelliye de katılmam. Her hafta diğer hisselerde bir sürü al-sat fırsatı doğuyor.Portföyümün diğer kısmından para kazanıyorum da burdaki param atıl durumda gibi hiçbir şey kazandırdığı yok.
Bugün de 5-6 bin lot alım yaptım... şimdilik beklemeye devam.
Arkadaslar bu hisseyi bir kac alip satan biri olarak gozlemimi soyliyeyim. Burada ekmek yemek cok zor.
Sabah acikisa bak simdiye bak.
Ben 3 aylik kar oncesi 2 lerde aldim kagit 2,40 kadar cikti.
Bir aksam bilanco geldi sabah tekrar 2 lerdeyiz.
Ben korktum bu hisseden spekulatorunden.
6 aylik bilanco oncesi de aynini yasatti.
Kagidin gidisine bakip iyi bilan o gelecek saniyorsun, ama oyle
Degil.
TEİAŞ ın TKABY.47 Referanslı, Ambarlı TM Sultanmurat GIS TM 154 kV, 2x1600mm² XLPE İzoleli Yeraltı Güç Kablosu Bağlantı Projesi ihalesi kapsamında en düşük teklifi firmamız tarafından verildiği 21.06.2017 tarihinde ve ilgili projeye ilişkin Şirketimiz tarafından verilen teklif uygun görülmüş, TEİAŞ tarafından gönderilen sözleşmeyi imzalamak üzere davet yazısını tebliğ aldığımızı 07.08.2017 tarihinde açıklamıştık.
Aşağıda detayları verilen Proje ile ilgili sözleşme taraflarca bugün imzalanmıştır.
İhale Eden Firma :Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ)
İhale Konusu : TKABY.47 Referanslı, Ambarlı TM Sultanmurat GIS TM 154 kV, 2x1600mm² XLPE İzoleli Yeraltı Güç Kablosu Bağlantı Projesi
İhale Tutarı :55.079.549,00 TRY + KDV
İhale Tarihi : 21 Haziran 2017
Projenin süresi : Sözleşme tarihinden itibaren 420 gün
Bilgilerinizi arz ederiz.
Saygılarımızla,
Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.Ş.
Yer İmleri