Sayfa 48/1000 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 377 - 384 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Bisttede yalancı yükseliş var.yakında gumler Bu faiz oranı varken büst nasıl çıkıyor hayret.
    Devlete bir şey diyemiyorum... zira herkes layık olduğu şekilde yönetilir...

Ama asıl bombayı BIST te bekliyorum...dolar iki katı faiz iki katı BIST hala 90-100 lerde şaka gibi...faize bile seviniyor kafayı yemiş😁😁😁

2.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Yıkılmamak için direniyor..savaş var..bence yıkılacak..ytd
    28 yıldır yıkılmıyor

Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Avrupa birliği merkez bankası başkanı Draghi'nin Arjantin ve Türkiye'yi aynı kefeye konuşup konuşması içinde bulunduğumuz durumu ve gideceğimiz noktayı özetler:

ECB/DRAGHİ: TÜRKİYE VE ARJANTİN'İN BULAŞICI ETKİSİ KAYDA DEĞER DEĞİL
    Ya ben bizdeki büyüklük duygusu anlıyamıyorum.Venezuelanın petrolü var bizde yok,o da borcunu ödeyemez biz de,ama benzetilsek kızarız.Çindeki asgari ücret bizle aynı diye dünya devi çinle kıyaslanınca kendimizi aşağılanmış hissederiz ,çin kadar olamadık deriz.Rusyada yıllarca doktorlar mühendisler ayda yüz dolara çalışıyor,bize fuhuşa geliyorlar diye aşağılardık adamları,şimdi bizim tatil köyleri onlarla dolu beşyıldızlı tatil köylerimizde ,otellerimizde nüfusa oranlarsak ruslar kadar tatil yapan türk yok valla.Biz neyimize güvenerek diğer ülkeleri beğenmiyoruz onlarla aynı kefeye koyuluyoruz diye bozuluyoruz anlıyamıyorum ki )))))))

4.  Alıntı Originally Posted by AntalyaDR Yazıyı Oku

Ama asıl bombayı BIST te bekliyorum...dolar iki katı faiz iki katı BIST hala 90-100 lerde şaka gibi...faize bile seviniyor kafayı yemiş������
    o zaman sende onun gibi düşün

%12 faizle 120.000'i gördü

26 faizle 260.000 i görmek istiyor belki

5. Hayırlı olsun

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by AntalyaDR Yazıyı Oku

Ama asıl bombayı BIST te bekliyorum...dolar iki katı faiz iki katı BIST hala 90-100 lerde şaka gibi...faize bile seviniyor kafayı yemiş😁😁😁
    BIST e dolar bazlı olarak bakmak daha sağlıklıdır. nerelerde süründüğünü görürsün. Bugün yukarı tepki olsa da bu yukarı trend başlatmaz. Gelgel hareketi gibi birşey olur.

7.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    o zaman sende onun gibi düşün

%12 faizle 120.000'i gördü

26 faizle 260.000 i görmek istiyor belki
    Yookkk ben 2001 krizini ,ülkenin parasını yönetenlerin dolar sabit kalacak derken kendi paralarını arkadaşları devülüasyondan önce dolara çevrilmesinden haberi olmayanları daha neler neleri görmüş yaşamış olarak kendim analiz etmeye başladım...daha grizzz başlamadı önce bir şirketler batmaya başlasın...kalanlar dibi görsün...şu an yapılan yanlış politikalarla krizz daha derin ve genişletiliyor...şimdi batsak 2 yıla toplarız...2 yıldır batıyoruz bu politikalarla 2-3 daha batmaya devam edeceğiz...2021 den sonra anca toparlanır piyasa

Tengri Han sonuçları açıkladı mı ? Faiz- toto da kazanan var mı geriye dönüp bakamadım.
    Nokta atış yoksa en yaklaşık sonuç kimin?

Sayfa 48/1000 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •