Sayfa 48/618 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon
Arama sonucu : 4940 madde; 377 - 384 arası.

Konu: PGSUS - Pegasus

1. Syn onelle seni 2 sene oldu zannedersem grafiklerini incelerim.Kendi adıma söylüyorum farklı bakış acıları sağlıyor. Ya da baktığım tekniğini teyit ediyor.Birbirimize kizmak bize yakışmıyor. Formun amacı birbirimizi bilgilendirmek.Herkese saygilar.

Hisseyle ilgili dün yazmıştım.Piyasa değeri 22.10 sirketin değeri 26.70 aracı kurumlar hedef fiyatlar 19 ile 42 arası.Arada bu kadar ucurum var.Birisinin analizi yanlış.Yanlis olanı sirketin değerini gözünün é alarak değerlendirin. Battı şirketi kapatıyorum dese hisse başına düşen para 27 TL. Tek başına teknik analiz bir anlam ifade etmez.Teknik analizciler hedef fiyat veriyor ... ( Morgan in hedefi gibi )Teknik analiz yol haritaniza yardimci olur.1. Ornek:Sirket ederi 1 tl teknik 50 gösteriyor hisse 25 tl de alır misiniz.Ben almam şahsen.2.Ornek:Şirket ederi 50 tl teknik 1 tl gösteriyor hisse 25 TL de alır misiniz. Ben alırım şahsen. Bunlar sadece örnek tabi.Temelini arastirirsiniz tekniği destek olarak kullanorsiniz.Evet bu hissenin tekniği bozuldu aşağı yönlü ama ortada bir gerçek var 50000 piyasası olan araba 40000 tl hangimiz almayiz?Er geç şirket değerini bulur.Zaman.Haaa bu arada 3. Çeyrek bilançosu ne getirir onu bilmiyoruz ama aracı kurum beklentileri 600 mlyn civarı 3. Çeyrek karı.Yani kazanan bir şirketin küçük ortaklariyiz biz.Ama Patron kardan birsey vermiyor bize.Hisse fiyatları da istikrar sağlamıyor o yüzden.Iyi yerden alıp satabiliuorsaniz para kazandırıyor görüntüsü var şu anki haliyle.Ama borsa bir oyun değil arkadaşlar. Buraya yatırım yapıyorsunuz.35 lerden alan arkadaşlar canınız çok sıkkın eminim buna ve sizi anlıyorum.Bunun için diyebileceğim bir şey yok.

Biraz uzun oldu ortaklar.Kusura bakmayın.Herkese iyi tatiller.Umarim hepimiz kazaniriz.Tabii ki bu şahsi fikirlerimdir.Asla Yatırım tavsiyesi değildir.Bol kazanclar.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Dostum sen hala pegidesin helal sana istikrarlı adammışsın beklesem 38 i gördü kağıt ama herşey nasip kısmet... Hulk anamı belledi benim 9.30 dan ucuz diye atladım 5.50 gördü tuvalet kağıdı... Pegi candır boşver bi ara cin ali satıyo filan demişlerdi o da anasının gözü... marketçi vardı genel müdür o hala başında şirketin heralde tuvaleti paralı yapacaklardı yakındır bilanço öncesi bi 30 üstü atar bence. İyi akşamlar, bol kazançlar
    Nane iyidir.Limonla demlenir birçok hastalığa iyi gelir.Saka bir yana eskiler toplanıyor topige.Sizleri görmek iyi.Pek yazismadik ama olsun.Sizlerin fikirleri değerli. Bol kazanclar.Hulk da yakindir patlar yukarı. Atilla neyim diyorlar.Oralarda bir gelisme olursa işin rengi değişir.Maliyetine rahat ulaşır.Umarim maliyetini dusurmussundur.Cuma günü iyi direndi bu hafta iyi olur zannedersem senin Hulk.Umarim zarardan kara gecersin en kisa zamanda.

3.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Dostum sen hala pegidesin helal sana istikrarlı adammışsın beklesem 38 i gördü kağıt ama herşey nasip kısmet... Hulk anamı belledi benim 9.30 dan ucuz diye atladım 5.50 gördü tuvalet kağıdı... Pegi candır boşver bi ara cin ali satıyo filan demişlerdi o da anasının gözü... marketçi vardı genel müdür o hala başında şirketin heralde tuvaleti paralı yapacaklardı yakındır bilanço öncesi bi 30 üstü atar bence. İyi akşamlar, bol kazançlar
    Dostum adamsın ... teşekkürler... 38 den verir miyim hiç... beni kurtarmaz... düşürmek için sayfaya yazıp duruyolar ama yemess... bu çocuk bu oyunu 20 senedir oynuyo yemes.. bu çakallara vereceğim rakamları çok iyi biliyom ben ... aynı şeyi en son kerevitaşta yapmaya çalıştılar bana ama maalesef 42 maliyetli kerevitimi 112tl den kafalarına çakmak zorunda kaldım ...benim model değişmez bu oranlarda kafaya çakmaya devam... kaça düşürürlerse düşürsünler relax ... seni uzaktan takip ediyom ben hulk topiğinden ... ilgilendiğim bütün topiklere girip elimden geldiğince okuyup ,dostlar neler yapıyo takip etmeye çalışıyorum ...çok faydalı adamlar var ama çok fazla troll var... herkes forumdan kaçtı...hele benim ilk üyeliğim zamanından kimse kalmadı neredeyse ... anca 2-3 kişi var... hulk için benim tekniğime göre 8tl altındaki her fiyat sahte... bunu geçen sene benim başlıkta da yazmıştım... eninde sonunda ederini bulacak... çok berbat 2-3 sene geçirdik ... önümüzdeki 1-1,5 sene kayıpları telafi edecektir... bol kazançlar ...

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

4.  Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku
    büktüğüm troller doyamayıp geri gelmiş....canlarımmm... doymadınız mı ?
    Syn Onelle grafikleri atın lütfen. Bir önceki yazımda da paylaştım.(Kendi adıma ufaktan da olsa ciziktirmeyi biliyorum.Trend kırılmış bilmem ne.Para tekniği bozar.Teknik sadece yolda el feneri o kadar.Bu sirketin temeli sağlam. Patronunu Cinali.) Faydalanan muhakkak cikiyordur.Begenmeyen engeller .Bunlara fazla takılmak lazım.Alinganlik yapmayın.Senin paylaşımları burayı takip etme sebeplerimden birisi.Ronaldo yu çok seviyorum.Iyi bir futbolcudur.Bu hafta sahaya çıkar umarım.Gecen hafta yedek soyunmuş.Iyi tatiller.Bol kazanclar.YTD

5. Yanlis anlasilmasin..Ben trol murol degilim..kaliteli..yorumlar. Kelimesi ilk benden ciktigi icin yazma geregini duydum..surekli gereksiz yorumlar Gordugum icindi..sanirim burda maliyetler cok yuksek..bu ruhsal gerilim den dolayimi ..surekli saldiri asagilmalardan .hisse hakkinda paylasimlarda Yok olmus..

6.  Alıntı Originally Posted by aga01 Yazıyı Oku
    Syn Onelle grafikleri atın lütfen. Bir önceki yazımda da paylaştım.(Kendi adıma ufaktan da olsa ciziktirmeyi biliyorum.Trend kırılmış bilmem ne.Para tekniği bozar.Teknik sadece yolda el feneri o kadar.Bu sirketin temeli sağlam. Patronunu Cinali.) Faydalanan muhakkak cikiyordur.Begenmeyen engeller .Bunlara fazla takılmak lazım.Alinganlik yapmayın.Senin paylaşımları burayı takip etme sebeplerimden birisi.Ronaldo yu çok seviyorum.Iyi bir futbolcudur.Bu hafta sahaya çıkar umarım.Gecen hafta yedek soyunmuş.Iyi tatiller.Bol kazanclar.YTD

teknik ve trend herşeydir... gerisi hikayedir... parayla falan ilgisi yok ... teknik bilgisi olmayan borsa yatırımcısı olmaz...olmamalı ... tekniğine bakarsın doğru zamanda doğru maliyetle malını alırsın makul kazanç oranı ile hedefini belirlersin ve hedefe kadar yoluna devam edersin... stoplu oyuncuysan trendin kırılırsa stop'unu çalıştırırsın yok stopsuz oyuncuysan ve maliyetine güveniyosan o zaman paşa paşa palaya yapışır karını alana kadar beklersin ... fiyatın aşağıda ve yukarıda her çizgiye ulaşmasının her zaman bir sebebi vardır ... sebeplerin teknik analizci için önemi yoktur... önemli olan çizgilere ulaşmasıdır... kendini tanıyorsan borsada para kazanmak basittir...

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

7.  Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku
    teknik ve trend herşeydir... gerisi hikayedir... parayla falan ilgisi yok ... teknik bilgisi olmayan borsa yatırımcısı olmaz...olmamalı ... tekniğine bakarsın doğru zamanda doğru maliyetle malını alırsın makul kazanç oranı ile hedefini belirlersin ve hedefe kadar yoluna devam edersin... stoplu oyuncuysan trendin kırılırsa stop'unu çalıştırırsın yok stopsuz oyuncuysan ve maliyetine güveniyosan o zaman paşa paşa palaya yapışır karını alana kadar beklersin ... fiyatın aşağıda ve yukarıda her çizgiye ulaşmasının her zaman bir sebebi vardır ... sebeplerin teknik analizci için önemi yoktur... önemli olan çizgilere ulaşmasıdır... kendini tanıyorsan borsada para kazanmak basittir...
    Bu hisse de oluşan şu anki teknik,hisse değeri ile ortusmuyor.Onu kastederek yazdım.Bilemem belki temel rasyolarinda bozulmalar olacak???Amacim satasmak ya da tartışmak değil syn onelle.Bu hisse de birileri resmen fiyatların ve hisse değerinin içine etti.Onu anlatmaya çalışıyorum.Herkesin bir yöntemi olmalı elbet.Ben teknik bilmiyorum demedim.Teknik ve temeli birleştirmek lazım dedim.Bu hisseyi satali epey olmuştu.Satis rakamı bana kalsın. Yeniden maliyetlendik bakalim (maliyeti de bende kalsin).Ama yüksekten almış hele ki borsada yeni arkadaşlar varsa canı yanmistir.Bir nebze olsun onların yol haritasına yardimci olmak için yazdim.Neyse benden bu kadar.Bu topik te 3 senede yazmadigim kadar yazdım.Saygilar iyi geceler.Tekrar ediyorum amacım kesinlikle polemik değil.Yillarin tartışması olan teknik mi temel mi ?Sorusunu biz cevaplayamayiz zaten.Yanlisim yoksa İzmirliydiniz.Kordon iyidir şimdi.Sahilde bir çay içmeyi çok isterdim.Guzel şehirdir izmir.Guzel insanlar yaşar oralarda.YTD

8.  Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku
    Syn Onelle
    Grafikleri atın lütfen derken: Paylaşın burada demek istemiştim. Yanlış anlaşıldı galiba.

Sayfa 48/618 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •