Artan

187,00 10 18:10
243,20 10 18:10
3,52 10 18:10
112,20 10 18:10
24,86 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

1,23 -10.22 18:10
16.650,00 -10 18:10
50,40 -10 18:10
88,20 -10 18:10
5,22 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.239.969.123,70 18:10
9.040.503.149,50 18:10
8.606.593.889,00 18:10
7.631.812.223,41 18:10
7.471.303.136,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 48/278 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon
Arama sonucu : 2237 madde; 377 - 384 arası.

Konu: DERHL - Derlüks Yatırım Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    kimse bu paraya mal almadı , kar topu etkisi var , düştüğünü gören satıyor , firma ile görüştüm , olumsuz hiçbir şey yok dedi selçuk bey.
    Bizde anlamadık, geri alım yapmayı düşündük, mevzuat izin vermiyor da demiş. Ağustosta bilanço iyi gelir inşallahmış.Lan milletin parasını çalın mı diyor bu mevzuat. Yazık değil mi? İnanmış birikimini yatırmış, eee piyasa böle istedi. Meksa hangi cesaretle satıyor, hangi cesaretle açığa bu kadar satış var? Açığa satacak malı veren O.Ç kim? Patrondan habersiz iş mi olur? Şerefsiz haysiyetsiz tayfası... Maliyet düşüreyim diyosun, daha da sokuyorlar...
    Amaç; paylaşmak. Paylaşımlarım ; al-sat-tut tavsiyesi olarak algılanmamalıdır.
    Paylaşımları ; Beğenirsen , "forum itibarına ekle " kısmını, beğenmezsen "takip listesinden çıkar " kısmını kullan basit yani .

Alıntı Originally Posted by butcher Yazıyı Oku
    Bizde anlamadık, geri alım yapmayı düşündük, mevzuat izin vermiyor da demiş. Ağustosta bilanço iyi gelir inşallahmış.Lan milletin parasını çalın mı diyor bu mevzuat. Yazık değil mi? İnanmış birikimini yatırmış, eee piyasa böle istedi. Meksa hangi cesaretle satıyor, hangi cesaretle açığa bu kadar satış var? Açığa satacak malı veren O.Ç kim? Patrondan habersiz iş mi olur? Şerefsiz haysiyetsiz tayfası... Maliyet düşüreyim diyosun, daha da sokuyorlar...
    Geçen sene bu dönem,950 bin getirmiş,bende sordum ,muhasebeye, aynı bekliyoruz dedi,yani bı cacık olmaz [emoji41]

3.  Alıntı Originally Posted by grand2023 Yazıyı Oku
    Geçen sene bu dönem,950 bin getirmiş,bende sordum ,muhasebeye, aynı bekliyoruz dedi,yani bı cacık olmaz [emoji41]
    Dikkatinizi tebrik ederim.
    Selçuk bey e bu sabah soruluyor ne oluyor? cevabı; bizde anlamadık, tertemiz halka arz, borçlarımızı ödüyoruz, iyice iskontolu olduk, millet köşe dönmek derdine düşmüş. Asıl önemli kısmı ise; "hisse geri alımı düşündük, mevzuat el vermiyor" diyor. Yersen yani, sülalesine sövsen ne elde edersin; hiç ama söv. Vur öldür ; yok olmaz ama afişe et. Peki mevzuata uygun gidecekse, hisse geri alımı yapılamıyorsa, halka yeni arz olan hisse değer kaybının önüne ne geçecek. Bana inandırıcı gelmedi, adam prestij falan takmadı. Milletin aq meraklısı ahali iktidarının yarattıkları bunlar. SPK, BİST devreye girmezse; patronun double double yapmasının önü nasıl alınacak? Sütüne kalmış ise, bunun sütü bozuk belli.
    Paylaşımları ; Beğenirsen , "forum itibarına ekle " kısmını, beğenmezsen "takip listesinden çıkar " kısmını kullan basit yani .

4. Taban yicek nerdeyse...

5.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    kimse bu paraya mal almadı , kar topu etkisi var , düştüğünü gören satıyor , firma ile görüştüm , olumsuz hiçbir şey yok dedi selçuk bey.
    hay Allah iyiligini versin.hic bir sirket olumsuz bir sey var dermi saniyorsun.meksa kesinlikle iskontolu almis mali.ben 2 tl den aldi diye dusunuyorum.her firsatda satdigina gore.

Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

akşam bakarız açık maçık yok yada azdır
    istese yönetim bugün toplanır geri alım yapıyorum der

7. Meksayi anlayabildinizmi, Yüksel inşaat gardaş... Adamı donuna kadar soyar. Hayatlarını bana göre böyle devam ettiriyorlar. Lan salak meksa sen satarsan herkes satmaz mi dingil. Beynine sok... Daha dur bakayım bir dassakli elbet gelecek. Hayatınızda trade yapamayan adamların hepsi global ve meksadadir bunu bilin bir daha diyorum... Yrd şahsi fikrim

8.  Alıntı Originally Posted by labirent Yazıyı Oku
    Meksayi anlayabildinizmi, Yüksel inşaat gardaş... Adamı donuna kadar soyar. Hayatlarını bana göre böyle devam ettiriyorlar. Lan salak meksa sen satarsan herkes satmaz mi dingil. Beynine sok... Daha dur bakayım bir dassakli elbet gelecek. Hayatınızda trade yapamayan adamların hepsi global ve meksadadir bunu bilin bir daha diyorum... Yrd şahsi fikrim
    Aynen dostum sen bu isi biliyorsun.kafasiz meksa adam baska araci kurumlara virmanlar oralardan satar uyandirmadan usul usul.ozaman istedikleri fiyatdan arzdan verirlerdi.

Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 48/278 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •