Twittera baktım , #rygyo
Siz de inceleyin
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twittera baktım , #rygyo
Siz de inceleyin
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Bana biraz milleti yemliyor,aşağı alacak gibi geldi ama belli olmaz tabii
1,04 verdim![]()
Son düzenleme : philosopher; 18-05-2017 saat: 11:34.
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
ben 1,00 ve 1,01 aldım
0,95 te verebilir altınada ama kısa vadede ve orta ve uzun vadede yön yukarı olacaktır.
beklenti beklenti
ama beklenen düzeltme genel borsada olmaya basladı ama siddetini bakalım kim belirleyecek
hepimiz bu kurulan yeni varlık fonu nun bir sekilde devreye girecegi
Satmadim ki ek alım yaptım. 0.87 den aldığımda bir hafta düştü gene satmadim hedefim xxxxxx Lot o hedefine çok az kaldı onu tamamlamak için alım yaptım.yorumda yapmadın ek alım yaptım pazartesi elime para geçecek dahada Alacam.sonra zaten tamamen sessizliğe gömülecek 10 gün.birisi şikayet etsede Ban yesem daha kolay oluyor uzak kalmak
Destek Noktalar : 0,97 - 0,94 - Bu seviyeden sonrası dikkat derim elinde bulunan arkadaşlar... soluğu 0,85 aldırabilir
Direnç Noktalar : 1,05 ama önemli 1,07 seviye geçilmesi lazım.. ivmenin güçlenmesi için...
YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgisi ve yorumlar Kişiseldir. Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Yer İmleri