Sayın selçukoğlu çok teşekkürler. Doğrusu oldukça heyecan verici bir gelişme. Bu haber benim aklındaki fiyatlamayı otomatikman değiştirir. Bununla ilgili bir örnek vereyim:
2002 yılıydı sanırım. Yeni yeni teknik analiz yapmaya çalışan/bugüne göre daha çaylak olduğum dönemler. 15 tatildeyiz. Bir gazete sayfasından(ekonomi) yararlanarak iki hisse belirledim. Eşime bunları gösterip büyük ihtimalle çıkacaklar, keşke para olsa da yatırsak dedim. Eşim "500 TL olan kredi kartı limitimiz var, eminsen yatır" dedi. Tabi benim maçom yemedi.
Tatil bitip çalışmakta olduğumuz Karacadağ'daki köy okulumuza döndük. İlk hafta cuma günü belirledipim iki hisse de % 100 üstünde kardaydı. Ne kadar iç geçirdiğimi anlatamam. Şansla bile olsa benim için büyük kayıptı. Hisseler Ateks ve Arsan'dı.
Bir sonraki hafta Ateks aynı hızda geri geldi. Arsan ise Serdar Bilgili'nin BJK başkan adaylığı ile yoluna devam etti. 3 TL de tespit ettiğim hisse önce 35 TL ye gitti. Sonra da bölünüp 3 TL den 7 TL te kadar devam etti. Bölünmeden önceki fiyata göre hesap edersek 3 TL den 83 TL te bir hareket.
İşte bu hareketin bahanesi Serdar Bilgili'nin BJK başkanı olmasıydı.
Bilmem anlatabildim mi.
Saygılar...
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri