Bilançoyu merakla bekliyoruz sayın jnothan
Sat indikatörü keko gelmiş
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
![]()
valla kişiden kişiye değişiyor...kimisi beni al indikatörü olarak görüyor kimisi de sat indikatörü....
![]()
ama alanlar da satanlar da biliyor ki bal olmayan çiçeğe ve dolayısı ile topiğine yazmam...topiğe ilk yazdığımda herkes beni al indikatörü olarak gördüler ve onlar şu ana kadar kazandılar...bundan sonra da kazanmaya devam edecekler..tabi kısaya bir şey diyemiyorum...ama orta ve uzunda söylediklerimin arkasındayım...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
bu hisseye ilk geldiğimde heryer karanlık idi...herkes umudunu yitirmiş idi...bu hissenin aşıkları bile artık gemiyi terk etmeye başlamışlardı...en yakın gemi olarak kendilerine ereğli ve hektaşı görmüşlerdi..
sonra ben geldim ve buradakilere tünelin ucunda ışık var dedim..biraz daha sabır tavsiye ettim...şu ana kadar da haklı çıktım...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Son düzenleme : keko; 30-10-2020 saat: 19:36.
4 yıldır duruyor büyük aşklar nefretten doğuyor. Satamiyorum bir türlü
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzel gelmiş bilanço,beklenti 137 milyon kârdi..son saat yaptığı hareket belli etti ki sızıyor bilgiler)
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri