Sayfa 48/81 İlkİlk ... 38464748495058 ... SonSon
Arama sonucu : 643 madde; 377 - 384 arası.

Konu: XU030_endeksi

1. Çarşamba günü ne olacağı belli olur.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

aceba cennet"emi gitsem, yoksa cehenem"emi girsem diye araf"ta kaldım. ben cehennem"e giriyorum. sıcacık ne ararsan var

Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Çarşamba günü ne olacağı belli olur.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    çarşamba için rahmetli kemal sunal pek iyi sözler söylemzdi ama... daha çok çarşamba gelir geçer

xu030__ bugün sonlarda gelen güçlü alımların devamında, haftaya pozitif bir açılışla başlayabiliriz. ama sonrasında ne olacak? benim hala takıntılarım var. oda, YKBNK nin 2.60 altında hala ateş çemberi içinde olması. ama 2.60 üzerine atar ve tutunursa ne ala. tutunamazsa biliyosunuz ne olacağını

yukardaki mesajımda hala ateş çemberi içinde olduğumuzu unutmayalım derken, bu sadece YKBNK için geçerli olduğu düşünülebilir diye bu çemberin içinde eniği cücüğü hepsinin olduğunu vurgulamak istedim. böyle düşünüyorum ve düşüncem aynı şekilde devam ediyor.

şimdi aceba duyguları ile hareket ettiği içinmi böyle düşünüyor diye düşünenler olabilir ama asla! çünkü hafta başından beri bu kendi programımın üzerine takıldım kaldım gözlerimi ayıramıyorum. piyasa yukarı gittikce olamaz böyle bir şey diye hayretler içinde kalıyorum. bu kadar korkunç görünüyor çünkü bana. ama kumar oynadığımızıda unutmayalım borsa bu her şey mümkündür. amaçları insanların elinden paralarını almak çünkü. bol şanslar
    Son düzenleme : karar_anı; 28-08-2021 saat: 12:33.

YKBNK__ piyasa için 2.60 kilit rakam olmaya devam ediyor ve etmeye devam edecek. bol şanslar

7.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    YKBNK__ piyasa için 2.60 kilit rakam olmaya devam ediyor ve etmeye devam edecek. bol şanslar
    yarın karar verecek bence
    oda yukarıya gider
    yanı düşüncem böyle

Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    yarın karar verecek bence
    oda yukarıya gider
    yanı düşüncem böyle
    izliyoruz bakalım. bol şanslar

Sayfa 48/81 İlkİlk ... 38464748495058 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları