Birileri bu yorumlara itibar puanı veriyor, birileri de boş yorum değerlendirmesi yapıyor, önce çalışmaya saygı duyalım sonra birilerinin bu çalışmalardan yaralanabileceğini düşünelim ve susalım! alan alır almayan almaz! verdiğim bilgilerin ne kadar değerli olduğunu trade edenler çok iyi bilir/anlar ve kullanır! Ben 2 gündür verdiğim bilgiler doğrultusunda trade ettim ve kazandım! birileri uzun vade yatırımcıdır saygım var, zaten onların burada olmasına çok gerek de yok! okumasında! onlar EREGL de bekleyerek karlı çıkacaklardır zaten!
albatrosa üzüldüm doğrusubu yüzden uzuncuyum zaten. programım olsa hobi olarak bofayı takip edebilirdim ama progam ücretini kurtarmaz sanırım trade e ayıracağım lot.
eyvallah teşekkürler paylaşım için. benim ilgi alanıma girmese de takip etmeye çalışıyorum değerlendirmek için en azından. önemli olan herkesin kendi çalışmasını yapması. TH yi de takip ediyordum çok yazdı burada eleştirildi. şimdilik öngörüsü tutuyor gibi.
yanlış ve doğru göreli kavramlar müspet ilimleri filan ayrı tutarsak. kendi açısından baktığında (kısa vade) benim aldığım yerden almaması doğrudur belki benim içinse yanlıştır gibi. kazancınız bol olsun. ereğliden kim ekmek yerse sevinirim. açığa satışta sadece çıkar çatışması olduğu için pek sıcak bakamıyorum.
Yer İmleri