Sayfa 480/481 İlkİlk ... 380430470478479480481 SonSon
Arama sonucu : 3958 madde; 3,833 - 3,840 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Sn Karaduman bu hissenin herseyi yıllardır takip ederim bu yüzden netin ne olduğunu iyi görüyorum yapmayın .. Siz fikrinizi belirttiniz daha fazlası farklı yerlere gider ki gidiyor .. Oyle faiz hesabı olmaz reel hesaplamayıp yıllara göre faiz eklenerek hissenin fiyatı boyle olacaktı denilmez .. Lütfen ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    batık borsacı, kanunsuzluğu yapanlara onay verenlere 100 kez dilekçe yazılmıştır belki..
    ne yapacaktık, satacakmıydık hemen..
    sen yarın sat rahatla
    Ben sen varsın diye sonuna kadar satmam.Yok öle sat demek neden satacam borsadan çıkınca 1 hafta sonra satacam.Borsa dışında bulsun 98 i kurnazlık yapıp şimdi hissenizi satın diye yazma ayıp.zaten 97.99 olsa şirket alım yapmaz .Burada patrona dua edecen al diye SPK o bu boş .SPK sermayeyi tutar.benmi neden aldım belki patron alır diye SPK borsa şirketlere borsaya girerken tahatut verir bunu unutma .Kimse satmasin bu saatten sonra borsadan çıkınca herkes 1 aya verir.Simdi herkes birbirini kollar acaba 98 bulurmu aman o versin bu versin diye.Kimse vermesin sonuna kadar devam hedef ilk etap 40/50 en son 70 TL 100 TL oldumu veririz .Pasta vermeler el vermeler küçük yatirimciyiz ne kadar hayalperest iz deilmi

3.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bankalar dipteyken sizin gibilere dedik, günlükçü adam banka vs. alır, burda kancıkların eteğinin altında mal aramaz..
    burda zararı çok adam bekler..
    o da şansına kısmetine..
    yiyorsa beklersin..
    Demek önemli değil önemli olan kendi söylediğini kendin uygulayabiliyor musun? Şimdi zararım vardı satamadım deme. Madem bankalar %50 gitti o zararını da bankalardan rahat rahat çıkartıp kara bile geçerdin.

Ama pardon yaa... sen kot dışında 70 tl ye verecektin değil mi.

Akıl vermek haddim değil sayın
    Karaduman ben günlükçüyüm aslında
    zararına satıp son bir hafta qnbfb klnma adese hangisini alsanız muhtemel zararınız. Az çok Çıkmıştı hani bazen inat iyi değildir borsada her zaman alıp beklemek(orta-uzun vade) de kârlı olmuyor ben yeri geldi 10 Bin zarar varken gözünün yaşına bakmadan satıp bir gün sonra daha fazlasını aldım qnb finansn böyle olacağı belliydi sadece örnek verdim onda rsi çok şişti Allah'a emanet olun
     Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bizim zarar büyük de bekliyoruz sen ne bokuna bekliyorsun
    *Çok iyi bir firmanın hisse senedini iyi fiyata almak, iyi bir firmanın hisse senedini ucuza almaktan çok daha iyidir.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

5.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    balıkadam ben günlükçü değilim..zararım bu hissedeyse bu hissede çıkacak..
    hırsızlara mal versem yıllar önce verirdim..
    Nasıl bu hissede çıkacak. Bu saatten sonra %98 e ulaşacakları kesin gibi. sen vermezsen zorla alacaklar elinde ki malları. Daha nasıl hesap yapıyorsun da zararın buradan çıkacağına inanıyorsun.

6. fiyat ne olacak..biliyor musun..yok..borsa içinde 5 kriter, dışında ise 2 kriter devreye girer..

Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Nasıl bu hissede çıkacak. Bu saatten sonra %98 e ulaşacakları kesin gibi. sen vermezsen zorla alacaklar elinde ki malları. Daha nasıl hesap yapıyorsun da zararın buradan çıkacağına inanıyorsun.

Alıntı Originally Posted by garipp_borsscı Yazıyı Oku
    Ayrıca şirketteki 5 yöneticiye bu maili gönderdim

Ben izocam ortağı idim .bu hissedarlik bana hak idi.ancak yaptığınız uygun olmayan hakka hukuka uygun olmayan ince isciliklerle hisse haklarımı 10 yıllık en düşük fiyattan gasp*ettiniz.insAllah hayrını görmeyin.benim ugradigim zararların onlarca katını görün insAllah batarsiniz ve bir kuru ekmeğe muhtaç duruma düşersiniz.bu güne kadat insanların haklarını çalan kişiler hayrını görmemiştir.malumun ilani insAllaah çok yakındır .ben çalışırım kaybimi telafi ederim ben haklıyım ama sizler bile bile haksızlık yaptınız değerleme raporunu 5 kat eksik çıkardınız faliyet raporu ve basina yaptığınız açıklamalar ile değerleme raporu tam ters beyanlarda açıkça görülüyor.arsalarimiz fabrikalarımiz değerinin kat ve kat düşüğünde**degerlenmis.kisacasi benim ve çocuklarımın hakkını zorla gasp*ettiniz.insAllaah burnunuzdan fitil fitil çıkar.insAllaah 1 ekmeğe muhtaç hale*gelirsiniz.insAllah benim hakkım yaniniza kalmaz..bu gaspin akıl hocaları insAllah beter olur .benim haklarım haram olsun benim hakkimin hayrını görmeyin.
    Hocam bizde marsall da yılllardır zarardayız şimdi bu marsall da kottan çıkmak istiyor tecrübelerinize dayanarak ne dersiniz bizde haksızlığa uğrayacak mıyız bu marsall da?

8.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Hocam bizde marsall da yılllardır zarardayız şimdi bu marsall da kottan çıkmak istiyor tecrübelerinize dayanarak ne dersiniz bizde haksızlığa uğrayacak mıyız bu marsall da?
    Neye ugrucan kardeşim marshaldaki adamın elinde imkan yok.bir şey yapamaz siz avantajlisiiniz.nerde yüzde 95 varmı yok yapmaya çalışıyor yapamiyacak.
    .muhtemelen iptal olur .iptal haberi hisseyi dusururmu yükseltirmi sen onu düşün .

Sayfa 480/481 İlkİlk ... 380430470478479480481 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •