Sayfa 480/864 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580 ... SonSon
Arama sonucu : 6910 madde; 3,833 - 3,840 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1.  Alıntı Originally Posted by CahilCuhela Yazıyı Oku

Enver denver suskunluğunu bozmuş, orta vade diyor başka da bir şey demiyor.
    Orta vadesi 6 ay 1 yıl
    Diyorki ben yukardan 1.5 milyon lotu sattım. Sonra günlük spekülasyonla aşağı çekeceğim 13/14 mu olur bilinmez mal toplayacağım hele bir mallanayim siz orta vadeyi bekleyin diyor açıkça.
    Sonra hisse sayemde yükseldi diye milleti peşine takacak. Doktasta, ihlasta, ve birçok Hissedeki hazin son.
    (Halbuki bu zat elini hissenin yakasından çekip gitse hisse kendi iç dinamikleriyle bir şekilde giderdi ve ederi zaten 28/30 TL civarı şuan)
    Sonra satmaya yakın türlü hikayeleri duyarsınız. Belki o zamanlar ben olmam sadece kulağınıza küpe olsun..
    Yok böyle bir şirket yönetimi. Koca dünya markası [emoji38] bir spekin oyuncağı olmuş. [emoji603]
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

2. Çünkü onun için klimasan da ani hareket yapacak bir durum yok.. herşey kontrol altında zaten klimasan bilançosu çoğu zaman iyi gelir .. o orta vade beklesin..
    B.ktan izmdc gibi şirketlerdeki operasyonlarim bitsin klimasana uğrarım diyor nasıl olsa klimasan bekler..
    Klimasani su bilancosuyla 35 yapsa kimse spekülatif diyemez. Ama 100 olsa spekülatif deriz.
     Alıntı Originally Posted by Belekkimi Yazıyı Oku
    Diyorki ben yukardan 1.5 milyon lotu sattım. Sonra günlük spekülasyonla aşağı çekeceğim 13/14 mu olur bilinmez mal toplayacağım hele bir mallanayim siz orta vadeyi bekleyin diyor açıkça.
    Sonra hisse sayemde yükseldi diye milleti peşine takacak. Doktasta, ihlasta, ve birçok Hissedeki hazin son.
    (Halbuki bu zat elini hissenin yakasından çekip gitse hisse kendi iç dinamikleriyle bir şekilde giderdi ve ederi zaten 28/30 TL civarı şuan)
    Sonra satmaya yakın türlü hikayeleri duyarsınız. Belki o zamanlar ben olmam sadece kulağınıza küpe olsun..
    Yok böyle bir şirket yönetimi. Koca dünya markası [emoji38] bir spekin oyuncağı olmuş. [emoji603]
    MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Yurt dışı dur durak demeden düşüyor.Faizler düştükçe Bankalar aşağı gidiyor.Buda borsaya olumsuz yansıyor.Sirket dik durması kağıdına sahip çıkması lazım.Aksi halde soegin insafına kalmisiz

5. Uzak doğu kötü açıldı.
    İMKB 100 açılışta % 5 aşağıda olursa şaşmam.
    Bizimki zaten endeksten daha hızlı iniyor.
    Allah sonunu hayır etsin...

6. Sanki petrol fiyatları bizi ilgilendiriyor..
    Acilisimiz -7.

7. En çok düşen oldu.....

Alıntı Originally Posted by HEG Yazıyı Oku
    Sanki petrol fiyatları bizi ilgilendiriyor..
    Acilisimiz -7.

Duzeliriz İnşaAllah

Sayfa 480/864 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •