Originally Posted by
Maximetu
Sayin Balikci
Aynen su sekilde patron kizlarina mektup attim
Mahkeme falan sirket icin olagan isler 10 sene surecek hicbirimizin kaybedecek zamani yok , karsimizda avukat ordusu olur bu ulkede o sekilde cozemezsiniz. Ben itibar suikastini daha uygun goruyorum . Patronun kizlarina mektup gonderdim , ustune de dun sosyal medya goruntulerinin ekran goruntulerini aldim ve bu maili gonderdim . Mail adreslerini isteyen bana ozelden ulassin Twitter ya da buradan atayim, sirket maili degil butik bir dekorasyon firmalari var kizlarin onu buldum stalklayarak oraya attim. Patron kizlarina baskiyi arttirin derdinizi yazin , belli ki Onlarin dunyadan haberleri yok . Cc ye de koyun butun suca ortak olan yk uyelerini. Benim dozum sert , aksiyon gormezsem daha da sertlesirim ama bu isin pesini birakmam .
Sebnem/ Meltem Berker Hanim
Duz yazdigima ek olarak sadece bugun sosyal medyada gelen tepkiler ektedir ,Sirketine yatirimcisina sahip cikmayan bu sirket bu sekilde devam ederse , sizler utanmiyorsunuz biz mi utanacaz . Tower onune milleti toplar sizi ibreti aleme rezil eder, itibarinizi bes paralik ederim . Sosyal medyanin gucunun iletisiminin kolayliginin farkinda degilsiniz galiba . Babalarinizin 60 yilda kurdugu buyuttugu sirketin itibarini sirket onune magdurlar diye insanlari yigar 1 gunde bitiririm. Basini da cagiririm . Cok sert kayaya carptiniz inadim inat , mahkemeden de korkmuyorum hicbirinizden de bir cekincem yok .
Acin bakin emsaliniz sirketler yatirimcilarina nasil davranmis , sirketlerini ve yatirimcilarini nasil korumus performans gostermis , Dolar bazinda acin tekfen grafigini insanlarin su enflasyon ortaminda nasil eridigini izleyin , bunlar size zevk veriyorsa zaten diyecegim bir sey yok beddualarimiz sizinle, Gercekten degistirmekse gayeniz toplayin Yk kurulunu acil bu pisligi temizleyecek adimi hemen ivedilikle yarin atin !!
Bakin atmazsaniz , bu sekilde devam ederse Tekfen tower onune insanlari orgutleyip getirmezsem namertim, 60 yillik itibarinizi 1 saatte bitiririm
Yer İmleri