Sayfa 480/572 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530 ... SonSon
Arama sonucu : 4573 madde; 3,833 - 3,840 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    borsa eski borsa değil bence ne oldu ise son 2 yıl geri plana düştü kripto vb. türevleri çıkınca borsa cazibesini kaybetti
    Soygun yeri oldu, bi çeki düzen vermek lazım. Satanı pişman edersek tekrardan şaşalı cafcaflı günlerine döner
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Toparlayayım

Döviz = 1.5 tl - 40 tl - 26 katı
    Altın = 50 tl - 4.400 tl - 88 katı
    Faiz = 60 katı
    Ev = 60 katı
    Asgari ücret = 550 tl - 22 bin - 40 katı

Faiz hesaplamasında yanlışlık olması değişkenlik göstermesinden kaynaklı biz sabitledik

Dolar borsa altın aşırı çıkabilir çünkü düşüyor
    Faiz sabit getirili düşüşler de bile karın azalıyor ana paran erimiyor diğer enstrümanlarda ise ana paranın erime riski var bunun da sebebi fazla kazanç isteği

Herkese yazdım alıntı yapmadan
    mevduat faizinin en düsük oldugu y ıllar 2005-2006 idi yuzde 4-5 idi sanırım
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Toparlayayım

Döviz = 1.5 tl - 40 tl - 26 katı
    Altın = 50 tl - 4.400 tl - 88 katı
    Faiz = 60 katı
    Ev = 60 katı
    Asgari ücret = 550 tl - 22 bin - 40 katı

Faiz hesaplamasında yanlışlık olması değişkenlik göstermesinden kaynaklı biz sabitledik

Dolar borsa altın aşırı çıkabilir çünkü düşüyor
    Faiz sabit getirili düşüşler de bile karın azalıyor ana paran erimiyor diğer enstrümanlarda ise ana paranın erime riski var bunun da sebebi fazla kazanç isteği

Herkese yazdım alıntı yapmadan
    Evin kira getirisini hesapladınız mı?(tahminen evin değerinin %50 getirisi olur)

YTD
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

4. ben borsanın ve kripto paraların hayvani sekilde gidecegini düsünüyorum 2027 yılına dek özellikle etherium

5.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Evin kira getirisini hesapladınız mı?(tahminen evin değerinin %50 getirisi olur)

YTD
    kira getirisi en fazla getiri olabilir bak bunu dusunmedim ) 2017 de 600 tl idi kira simdi 20 k mesela benim bildigim bir ev

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    2020 de yüzde 3.5 diyiyor şimdi ne durumda devlet bankası çok sağlıklı değil abi seni anlıyorum ben bugünün şart larında dedim bizim millet uyanık nereye dalarsa atla orayı bozuyorlar bu sebeple yukarıda da paylaştım getirilerin ortalamasını hepsi yakın sayılır sebep daldan dala atlama
    ritmi tutturan malı götürür
    dolara altına borsaya vaktind egeçmek zor
    geneldede insanlar tek enstrümana yatırımı tercih ediyor 10 yıl aynı yerde kalıyor
    misal 2021 in ocak ayında dolara girip temmuz 2023 de dolardan çıkıp
    aynı tarihte altına girip bugün elind etutan adam 4 yılda %700 e yakın kazanıyor
    daha fazlada olabilir
    yapabilen oldumu hayır
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ritmi tutturan malı götürür
    dolara altına borsaya vaktind egeçmek zor
    geneldede insanlar tek enstrümana yatırımı tercih ediyor 10 yıl aynı yerde kalıyor
    misal 2021 in ocak ayında dolara girip temmuz 2023 de dolardan çıkıp
    aynı tarihte altına girip bugün elind etutan adam 4 yılda %700 e yakın kazanıyor
    daha fazlada olabilir
    yapabilen oldumu hayır
    2017---------> 2025 Sexiz yılda Borsa ve arsa ile X200 cıvarı kazanan VAR bu alemde.

YTD
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku

YTD

Kiraya versen düzenli bir şekilde hiç sorun yaşamasan ortalama yüzde 40-50 civarı kar getirir dediğiniz gibi buda en karlı yatırımın olduğunu gösterir fakat kiracı sorunları vergiler vede deprem durumu onuda riskli yapıyor ama yinede karlı o tartışılmaz
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 480/572 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •