4.70 maliyetli mallar..bir yıla yaklaştı.onlar dursun bakalım..
gecen hafta aldığımız 3.13 teki nispeten yuklu mallar için de bugun ümitlendik..
3.10.a kadar çizmişler..hacim de olmuş..bu iyi para girişi demek..
bari bu kısmını karla kapayalım..![]()
4.70 maliyetli mallar..bir yıla yaklaştı.onlar dursun bakalım..
gecen hafta aldığımız 3.13 teki nispeten yuklu mallar için de bugun ümitlendik..
3.10.a kadar çizmişler..hacim de olmuş..bu iyi para girişi demek..
bari bu kısmını karla kapayalım..![]()
Özellikle Razı nin giderlerinin Tümen , satışlarının Dolar olduğu göz önüne alındığında,
2 ayda iran da doların, tümen karşısında 3 kat arttığını hesaba katmak lazım.
Yani giderler eminim Dolar bazında düşmüştür. Gelirler ise üre fiyat artışıyla Dolar bazında artmıştır.
Fosfat yatırımı olsa kötü mü olur..!? Tabii olmaz fakat asıl sorun bu değil... Hekts farklı sektörde mi?? Hekts 6 aylık da özsermayesinin 3/1 kadar kar açıklıyor. Bunların fosfat yatırımı mı var yoksa hammadeyi yurtdışından TL üzerinden mi alıyorlar..! Adamlarda adam gibi yönetim var..! Gübre deki aldığı maaşı haketmeyen yöneticilere 3-5 koyun ver. Onu bile güdemez.. Bu sığırlar!
Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.
[emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] Bende gubrf yatırım ilişkilerine sizin gibi haktaşı örnek berdim neymişte bir üründe iyi iş yapmışlar dedi bende dedim şirketin büyüklüğü sizin yüzde 10 unuz etmez dedim adam geçiştirip duruyor umursamıyor neymişte razide ambargodan etkilenmiş dedimki ülkemizdeki fabrika ciro rekoru kırıyor bilanço yerle bir gubrf razide ibaretmi dedim ses yok gücümüz yetmez bunlara 3 yıldır hissede her türlü olumsuzluğu gördüm bundan sonra niye satayımki ....ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artık ben işin fantezi tarafından bakıyorum. 2,96 dan biraz aldım bugün ama 3 tl altı almış olmak için aldım.
Şimdi bakalım daha aşağıdan kaç tl den alabileceğim onu merak ediyorum.
Bu hisseyi gerçekten çocukların eğitimi için biriktiriyorum artık.
Gübretaş hissesi benim çocukları ya harward okutturacak yada anadolu üniversitesi açık öğretim![]()
Alırsın ortak daha aşağıdanda alırsın bu meneti
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortak bence bıraktığın mirasın ne olduğunu çocuklara söyleme perişan olur sonra ırsi olmasın şirkete zerre kadar güvensem ayda 1000 veya 1500 lot alırım ayrıca toplu olarak 10000 lot daha alırım ama umutsuz vaka....ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortak çocuklara bıraksam söverler bana bıraka bıraka bu bokumu bıraktın baba diye[emoji23][emoji23][emoji23]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri