Sayfa 481/948 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,841 - 3,848 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...ve-ticaret-a-s adresi "GENEL BİLGİLER" sekmesi altında SERMAYE VE ORTAKLIK YAPISI BİLGİLERİ yer almaktadır.

Bu başlık altında "Ödenmiş/Çıkarılmış Sermaye" , "Kayıtlı Sermaye Tavanı" , "Son Durum İtibariyle Sermayeye Dolaylı Yoldan Sahip Olan Gerçek ve Tüzel Kişiler", "Sermayeyi Temsil Eden Paylara İlişkin Bilgi", "Sermayede Doğrudan %5 veya Daha Fazla Paya veya Oy Hakkına Sahip Gerçek ve Tüzel Kişiler" ve "Fiili Dolaşımdaki Paylar" bilgilerine yer verilmektedir.

Burada iki bilgi güncel olarak bize gerekli.

"Sermayede Doğrudan %5 veya Daha Fazla Paya veya Oy Hakkına Sahip Gerçek ve Tüzel Kişiler"
    ve
    "Fiili Dolaşımdaki Paylar"

Buradaki verilerden aşağıdaki tablo çıktı... Buna göre veriler 2 gün geriden gidiyor... MEÇ 23 ocakta %5'in altına düştü.. KAP'a bildirim yapmayı kesti.. Ama aynı sayfadaki "Fiili Dolaşımdaki Paylar" bölümü T+2 esasına göre güncellenmeye devam ediyor. Yani bugünkü veriler Perşembe günü itibari ile... MEÇ'in cuma, dün ve bugünkü satışları yok...

silver2.jpg

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Sn. Anyoranza, Mehmet amca dün sattı biliyorum yaklaşık:100.000 LOT.
    Pardon onunla beraber sizinki, özür.
    Satışı bugün hariç: 1.032 Milyon LOT çıkıyor değil mi.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

3.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Sn. Anyoranza, Mehmet amca dün sattı biliyorum yaklaşık:100.000 LOT.
    Pardon onunla beraber sizinki, özür.
    Satışı bugün hariç: 1.032 Milyon LOT çıkıyor değil mi.
    Cuma, dün ve bugün hariç 1.032.000 adet

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Kimse kırılmamıştır inş. Kendim bir şey yazıp ta, karşımdaki ses çıkarmayınca ve karşılık vermeyince üzülüyorum, keşke burada atış saydık, ben ona at kestanesi, o da bana dingil deseydi mesela.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by anyoranza Yazıyı Oku
    Cuma, dün ve bugün hariç 1.032.000 adet
    Sn. Anyoranza; sağolun, süper oldu, emeğinize sağlık.

6. ziraat dışında satış baskısı kuran kurum hangisi acaba ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Sn. Gogos bu yazının neyi tuhaf geldi size onu anlayamadım. Ve bu günle ne ilgisi var ve açıkça ne demek istiyorsunuz deyin bence. Silvr dünkü durumunda değil birincisi, ben sadece istatistik verdim. Hala bu istatistik tutuyorsa suç lafı söyleyenin mi yoksa söyletenenin mi oluyor acaba?

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Kimse kırılmamıştır inş. Kendim bir şey yazıp ta, karşımdaki ses çıkarmayınca ve karşılık vermeyince üzülüyorum, keşke burada atış saydık, ben ona at kestanesi, o da bana dingil deseydi mesela.
    Herkesin bir keşke si veya keşkeleri olabiliyor. Ben de kendi keşke mi yaşarken sn.mastori nin daha önce hisse ile ilgili yazısı aklıma geldi ve paylaştım. Kimseyle atışmam, kişi kendine neyi yakıştırırsa yakıştırsın, ama benden bir yakıştırma beklemesin.
    O yorum düne aitti, bugün başka denmesini de anlarım.
    Hissem olmsa yazımın başında da söylediğim keşke yi yaşıyor olmazdım. Bunu da tek başına sadece ben yaşamıyorumdur...ama neyse.
    Bir kez daha anladım ki kimsenin kimseye tahammülü kalmamış.
    Ben takım tutmam, takımda falan hiç değilim. Ne yediğiniz golde ne de attığınızda en küçük bir katkım olamaz.

Sayfa 481/948 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •