[emoji38][emoji106]
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
[emoji38][emoji106]
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.
Elinize sağlık Tolga bey [emoji106][emoji122]
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.
ALBRK 1,52 demiştiniz 1,51'i görmüş....
Evet üstadım 500 G ortalamadan şimdilik tepki vermiş görünüyor.
1.60 çevresinde bolca bulunan dirençlerin üzerinde kapanış görmeden
"gün içinde bir kez daha aşağı yönlü aksiyon olabilir" i göz önünde bulundurmak lazım "bence".
Bu arada geride söze ettiğimiz XBANK pozitif ayrışmasından da henüz payını alamamış oldu bu hareketle.
Bence buraardan toplamak, "risk seviyorum,
1.60 üstü kapanış veya kapanışlar görmeden almam, "garanticiyim!" anlamına geliyor.
EK: XBANK' da UV pozitif bir yaklaşım için 1.268,72 üzerinde kapanış beklemek sağlamcı yaklaşımdır "bence".
https://www.kisavade.com/
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Senet ERCİYAS HOLDİNG (Erciyas Çelik Boru) ile birleşiyormuş. O şirkete 62,2 TL değer biçilmiş. Her 10.000 OZBAL'a 3928 adet yeni hisse vereceklermiş. O zaman 24 TL ye tekabül ediyor dediler ama hesabın içinden ben çıkamadım henüz![]()
Yer İmleri