Sayfa 481/830 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581 ... SonSon
Arama sonucu : 6637 madde; 3,841 - 3,848 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1.  Alıntı Originally Posted by dr_enrique Yazıyı Oku
    İŞ YATIRIM portföyünden çıkardığını bildirdi malesef fazi artışının şirkete olumsuz yansıyacağını söyleyerek ondan sonra hisse 105 ten buraya kadar düştü zaten
    Gayet güzel olmuş. Daha önce listesine aldığında hisse düşmüştü. Şimdide çıkardığına göre hissemiz yükselir.

Burdan gene belirtmek istiyorum. Aslolan şirketin performansı. Genel rasyolarda herhangi bir değişiklik yoksa hisse ederini eninde sonunda bulur. Bu yıl tl bazında rekor bir kar bekliyorum. Bilançomuz çok güzel gidiyor. 3.çeyrek rakamları açıklandığında manzara dahada netlesecek. Ytd.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Kim ne derse desin bir çikolata kadar kıymeti kalmayan bir senet adam 250 lotla traktörü rezil etti

3. Şimdi bu 250 lot la manipilasyon yapan kilişileri spk yakalayıp ne ayaksınız siz diye sormuyormu ben anlıyorumda spk anlamıyormu

4. Borsa İstanbul Pay Piyasası’nda gerçekleştirilen işlemler Kurulumuz ve Borsa İstanbul’un ilgili birimleri tarafından izlenmekte ve gerekli görülen hallerde Kurulumuz ve Borsa İstanbul tarafından ayrıntılı inceleme yapılmaktadır. Bu kapsamda, başvurunuz Kurulumuz kaydına alınmıştır. Yapılan incelemeler sonucunda işlemlerde suç unsuru tespit edilmesi durumunda sorumlular hakkında gerekli yasal işlemler tesis edilmekte ve inceleme sonuçları Kurulumuz Bültenleri ile kamuya duyurulmaktadır.
    Bilgi edinilmesi rica olunur. Yani herzamanki otomatik cevap

5. Ama sonuna kadar gidecem bu şeref yoksunlarına yedirmeyecem

6. Bu 250 ve 69 lotcuyu savcılık dair her kanalı deneyerek bulacam suç duyurusunda bulunacam

7. Daha önceki her üç ay da yaptığı karlılık rasyolarına göre olduça fiyatlı bir hisse. Ama sonraki her üç ayda önceki uç aykara göre karlılık oranı çok yükseltirse ortaya çıkacak yeni rasyolarla hisse konusunda yorum değişir.

Bu aşamada, şirketin “maddi duran varlık” değerlenmesi yaparak, değerini bilançolarda güncellemesi iyi olur. Ayrıca Bu hacimdeki bir şirket bedelsiz sermaye artışı ile sermayeyi en az 200 milyona çıkarması gerekir diye düşünüyorum

8. 4.08.2020 Tarihi itibariyle Bedelsiz verme potansiyeli yüksek hisse senetleri Egeenin özkaynağı 741 milyon tl - hisse fiyatı 702 tl * Türktraktörün 824 milyon tl hisse fiyatı 89 tl ( ! )

Alttaki fotograf Türk Traktörün Geçmiş tarihi , temettü , bölünme vs ,, 15 yıldır ne bedelsiz ne bedelli bölünme olmadı ,,

Sayfa 481/830 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •