Teknik olarak 931 üzeri kapanışlar yeni zirve getirebilir
Teknik olarak 931 üzeri kapanışlar yeni zirve getirebilir
sn.Cüno ben evsahibi olanlardan biriyim, onun için yönüm belli cevabım belli,ben yavrularımı alıp büyüteceğim,başka hisselerde macereya girmeyi düşünmüyorum,benim için patronun yatırımcıya bakışı çok önemli ve Jantsada patron hem çalışanlarına hem yatırımcısına çok değer veriyor,kap haberlerini bekletmeden açıklıyor,fabrikada neler oluyor herşeyi biliyoruz şeffaf ve net..Bu tip patronlar maalesef çok az bistte.Ne kadar iyi hisse olursa olsun eğer patron bir şekilde sizi desteklemiyorsa benim için sıkıntı büyüktür.Jantsada genelde görülmemiş bir şekilde g.kurulda bedelsiz açıkladı,tabiiki bu planlıydı,tahtacıyı terste yatırdı ky mallandı ve iyide kazandı en büyük göstergelerden biri bu patronun iyi niyeti için.
(Yaklaşık toplamda 1.5 seneden fazla egeende de bulundum geçen seneye kadar)
Son düzenleme : serden; 07-04-2021 saat: 21:52.
Zor bir soru,kendi adıma patronun yatırımcıları ile şeffaf ve iyi niyetli bir pozisyonda olmadığını düşündüğümden bıraktım Egeeni, yoksa temel rasyolarına baktığımda çok kaliteli bir şirket,zaten sağlam hisselerde uzun süreler beklemeyi tercih ediyorum,bilançoları,net karı bozulmadığı müddetçe hisse değiştirmiyorum aslında..Ama orta vade de ben almayı düşünmüyorum,uzun vade de bilemem. saygılar
Jantsa hakkındaki yorumunuzun altına imzamı atarım...
Buradaki paylaşımları saygıyla karşılayıp sabırla değerlendirsem de çoğu paylaşımın sabırsızlık ve/veya miyobik yaklaşım olması sebebiyle gülümseyerek okuyorum...
Buradaki çok az hissedar bu hissenin değerini anlıyor bence...
Anlayanlar günlük veya haftalık hareketlere takılmayıp biriktirmeye devam ediyor...
Açılış 905 gibi..
906 oldu şu an
907 oldu son saniye 909 oldu başlangıç güzel hayırlısı
Yer İmleri