Sayfa 481/1000 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 3,841 - 3,848 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Sayın Dimitris Talkan ve Curcan katliamlarından hiç söz edilmez bu ülkede. Kuteybe`yi bilmez. Yıllar önce TV programında tarihçi birine soruldu önce yanıt vermek istemedi sonra doğal karşıladı.
    Zaten Osmanlı da Türk tarihini Anadolu'yla başlatır. Sanıyorum Fatih dönemine kadar arşiv de yok.

Atatürk olmasa gerçek tarihimize kapı açılmayacaktı.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Siyasi İslamcılarda Harre olayını (Harre Çocukları ne demek?) ve Mekke kuşatmasını bilmez ya da işine gelmez.
    Ya dostum öyle deme . Ben de bilmiyorum kendimi siyasal işlemci gibi hissettim . Dur google emmiden dinleyim de hemen o saftan çıkayım.

Bu tarih işi iyi oldu, ne o öyle dün gece ahaliyi aldığı eğitimlen ezmek!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Siyasi İslamcılarda Harre olayını (Harre Çocukları ne demek?) ve Mekke kuşatmasını bilmez ya da işine gelmez.
    Onlar hiçbir şey bilmez. Cehalet mutluluktur onlar için..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Bahçeci döktürmüş:

IMF heyetiyle otel lobilerinde kulis yapanlar Türkiye ekonomisine atıp tutuyorlar. Çok başarılı bulduğumuz Sayın Berat Albayrak’a verip veriştiriyorlar! İnsan da biraz edep olur, biraz erdem olur, Kemal Dervişâ€™in yardakçıları, devşirilmiş ucubeler Türk milletini kandıramazlar.

https://twitter.com/dbdevletbahceli/...49143378989058
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Ya dostum öyle deme . Ben de bilmiyorum kendimi siyasal işlemci gibi hissettim . Dur google emmiden dinleyim de hemen o saftan çıkayım.
    Öğrendim tamam. Ohh be ...

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bu tarih işi iyi oldu, ne o öyle dün gece ahaliyi aldığı eğitimlen ezmek!
    Ben ilk gittiğim ünv. yarıda bıraktım döndüm. Rahmetli Babamın isteği ile ikinci kez gittim, bitirdim. Ama diplomamı hala almadım. Dursun okulda. Her iki ünv. sınavında derece yapamadım.🙂🙂( 22 bin-23 arası idare etsin gari.)

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 2011'de yaptığı "Üç Hilal'in tek başına iktidarı artık bir zorunluluktur" açıklamasını bugün yeniden paylaştı. Tarih verilmeden paylaşılan açıklama, birçok medya kuruluşunda son dakika anonsuyla yayınlandı. Yalçın, birkaç saat sonra "Cumhur İttifakı dimdik ayakta" dedi.

Yalçın'ın bu mesajları tarih vermeden paylaşması nedeniyle haber, birçok medya kuruluşunda "son dakika" olarak yayınlandı. Bahçeli'nin "Üç Hilal'in tek başına iktidarı artık bir zorunluluktur" ifadesini de içeren mesajlar, sosyal medyada da yeniymiş gibi değerlendirildi.

Sayfa 481/1000 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •