Sayfa 481/992 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 3,841 - 3,848 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Tam zamanında dolar vadeliden, gram vadeliye geçtim.... Mükemmel zamanlama... Dolar düşse altın gidiyooo, altın düşse dolar gidiyo [emoji4]

2. Dışarıdan yana yana döviz ariyorsun. Sana kimse yanaşmıyor. Anca IMF para verir.
    O da git kanal istanbul yap diye para vermez.

IMF e gitsende para vermez. Nereye harcayacaksin diye bir sorar.

G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

3.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Seni dökmeden gidermi sanıyosun . Aynısını guler yatırımda da yaptılar . Operasyon hisselerinde sadece patron , spek ve ekibi para yer. 6 yedi taban sonra alim satıma açılır. Ordan alırsın.
    O hisseleri bilmem ama u50 hisselerine genelde işlem yaparım en fazla adam benim yazdığım kademeye 31 katlarına tamamlıyor hep kademeleri .

Bu nasıl robot anlamadım gitti kademe değiştiriyor yine yapıyor .

Küçük hisselerde kimbilir ne olur .

Adam resmen seni öpeceğim diye gözdağı veriyor sanırım büyük likit hissede bile üstelik ben o kademeye yazdığımda da genelde boş olduğu halde

4.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Imf para vermek için özelleştirme ister. Bizde özelleşmeyen yer kalmadı en stratejık askeriye fab. Bile özelleşti.

Imf kamu harcamalarını kıs der. Bizde rektör vali a8 e biniyor ben niye binmeyeym diyen kişilerden olusuyor kamu .

Imf parasını takip eder geri almak ıcın. Bizimkiler daha 3 ay once ağaoğlunun ataşehirde ki iki kulesine 1 milyardan fazla nakit verdi satın aldı. 4 duvara verilen para.

Oyüzden ımf bize para vermez. Herkes sanıyor ki ımf ye gidince ımf para verecek hemen.

Versede bize 200 milyar dolar anca düze cıkarır oyle bir para yok ımf de. Vereceği max 50 milyar dolar. O bile zor
    Yani.

G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

IMF damat ekonomi bakanıyken ancak gülücük verir, ekonominin başında Derviş gibi adam ister, Reyise ekonomiye ve merkez bangasına müdahale etmeyecen der.

Bu şartları da ancak "Balık kavağa çıkınca." kabul ederler, o yüzden harıl harıl swap mwap bir dümen dönderebilirmiyiz deye dönüyorlar, kısacası IMF işi olmaz!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    lice___istanbul
    Gönderi
    3,908
    50 üstünde ülkeye yardım gönderdik ve hiç bir ücret almadı türkiye
    Abd çin,den 4,5 milyar dolar malzeme aldı diğer ülkeleri saymıyorum
    Her ülkeden 1 milyar dolar alabilirdi 350-400 milyar tl türkiye değerlendiremedi
    İngiltereye verdiğimiz malzemeler işe yaradı sadece 2 senedir alamadığımız
    Uçakta tutulan Altınları aldık 2020 türkiye 1 sırada altın alımında istastiklere göz atın isterseniz..
    ____________V_K____________

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    IMF damat ekonomi bakanıyken ancak gülücük verir, ekonominin başında Derviş gibi adam ister, Reyise ekonomiye ve merkez bangasına müdahale etmeyecen der.

Bu şartları da ancak "Balık kavağa çıkınca." kabul ederler, o yüzden harıl harıl swap mwap bir dümen dönderebilirmiyiz deye dönüyorlar, kısacası IMF işi olmaz!
    Niye IMF ile bir anlaşma olamayacağının net ifadesi.IMF borç olarak vereceği parayı geri almanın garantisini de güvence altına almak ister.Yakın zamanda Arjantin 57 milyar dolar IMF'den borç aldı.2 ülkenin gsyih ve diğer makroekonomik verilerini mukayese ettiğimizde Türkiye'nin kabaca 95 milyar dolar büyüklüğünde bir dış finansmana ihtiyacı var gibi gözüküyor.IMF ile en son Cotarelli dönemindeki işleyişi dikkate aldığımızda:

-IMF parayı taksitler halinde öder,yapılan anlaşma çerçevesinde hükümet IMF'nin istediği yapısal reformları önden yüklemeli olarak yapar.Hiç bir ödeme IMF'nin onayı olmadan yapılamaz,ödenekler serbest bırakılamaz.

-Hükümet'ten ekonomiyle işlerin yürütülmesi için IMF ile uyum içinde çalışabilecek tam yetkili bir bakan atanması talep edilir.

-IMF anlaşma süresince bütün devlet dairelerini ziyaret ederek ekonomi ile ilgili her türlü veri ve belgeye ulaşabilir,bunların nasıl hesaplandığını sorgulayabilir.

-Ekonomi ile ilgili kilit kurumlara ve düzenleyici kurumlara kimlerin yönetici olabileceğine dair öneriler getirebilir.

-Bütçe'de faiz dışı fazla için belirli bir oran gibi,kredi dilimlerinin serbest bırakılması için kriterler oluşturabilir.

Bütün bu şartlardan sonra,hala IMF ile mevcut hükümetin bir anlaşma yapabileceği ihtimalini düşünen var mı!

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Niye IMF ile bir anlaşma olamayacağının net ifadesi.IMF borç olarak vereceği parayı geri almanın garantisini de güvence altına almak ister.Yakın zamanda Arjantin 57 milyar dolar IMF'den borç aldı.2 ülkenin gsyih ve diğer makroekonomik verilerini mukayese ettiğimizde Türkiye'nin kabaca 95 milyar dolar büyüklüğünde bir dış finansmana ihtiyacı var gibi gözüküyor.IMF ile en son Cotarelli dönemindeki işleyişi dikkate aldığımızda:

-IMF parayı taksitler halinde öder,yapılan anlaşma çerçevesinde hükümet IMF'nin istediği yapısal reformları önden yüklemeli olarak yapar.Hiç bir ödeme IMF'nin onayı olmadan yapılamaz,ödenekler serbest bırakılamaz.

-Hükümet'ten ekonomiyle işlerin yürütülmesi için IMF ile uyum içinde çalışabilecek tam yetkili bir bakan atanması talep edilir.

-IMF anlaşma süresince bütün devlet dairelerini ziyaret ederek ekonomi ile ilgili her türlü veri ve belgeye ulaşabilir,bunların nasıl hesaplandığını sorgulayabilir.

-Ekonomi ile ilgili kilit kurumlara ve düzenleyici kurumlara kimlerin yönetici olabileceğine dair öneriler getirebilir.

-Bütçe'de faiz dışı fazla için belirli bir oran gibi,kredi dilimlerinin serbest bırakılması için kriterler oluşturabilir.

Bütün bu şartlardan sonra,hala IMF ile mevcut hükümetin bir anlaşma yapabileceği ihtimalini düşünen var mı!
    Swap kanalının, bu tür şartları yok diye biliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 481/992 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •