Sayfa 481/1013 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 3,841 - 3,848 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    ben tehdit falan etmedim

yalnizca "amerika istedigi kadar dolar basar hicbir sey olmaz, hatta sonsuza kadar basar yine bir sey olmaz" diyenlere neden tepki gosterilmiyor ona kiziyorum

Amerikan dolarinin tuvalet kagidindan bir farki yok. hicbir farki yok. neden?

Cunku bu kadar borcun basilip odenmesi imkansiz.

nasil bir insan gidip tuvalet kagidina yatirim yapar?

ben kimseye hakaret etmek istemedim zaten akli basinda bir insan hakaret etmez. Eger bazi kisileri uzduysem ozur dilerim

Ama surada tuvalet kagidini bana savunmayin.
    Bu temel fikriyatla bu başlıkta işin ne diye sormalı birileri...

Ona buna sataşarak, tuvalet kağıdına yatırım yapanlara çakıştırarak ...

Bunun adı özgürlük falan değil.

Amerika'da bile izin vermezler adam.

Bu forumun kuralları ise açık.

Modlar sırf bu nedenle "Dolara yatırım yanlış" ve "Dolarda düşüş kaçınılmaz" başlıklarının açılmasını uygun gördüler.

Hadi o başlıklarda yaz...

Bırak insanlar paralarını diledikleri gibi özgürce dilediği enstrumana yatırsınlar.

Sana ne?

2. Lale kufur degil

Lalenin cocugu da
    Dun sikayet ettim
    Mod lar tik
    Iplemediler.

Ama tayip erdoganin eski bakanina rusvet aldi
    Ulke dingonun ahiri diyen biri
    Emniyet mudurlugun dikkatini ceker

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bu başlığın adını okuduğunuzda bile dolar yatırımcısı için açıldığını anlarsınız, uygun bir dille aksi görüş belirttiğinizde kimse size birşey demez, ben bu başlıkta yazı yazanları en az 2-3 yıldır takip ediyorum hepsi gayet olgun ve kibar insanlar,

Sizin farklı bir argümanınız varsa adabıyla ve sebepleri ile yazın yoksa hamaset yaparsanız herkes buna uygun karşılık verir.

Daha önce yazdım Sn.Discover 2013 yılında dolar 1,75-1,8 aralığındayken borsa bitti devir dolar devri dedi ve şuana kadar en iyi korunma aracı bu oldu, şimdi yiğidi öldür hakkını yeme derler bu kişi laf ederken buna göre yazmak lazım...

Sn.enki sayesinde bir çok konuyu daha milletin ağzına sakız olmadan öğrendim, Çin meselesi, Doçebank olayı, FED konusunda yorumları zaten gayet güzel...

Bilmem anlatabildim mi, yok benim daha iyi fikirlerim var diyorsanız bekliyoruz yoksa şuan iyi fikirleri olan kişileri okumamıza mani olmayın...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Bu başlığın adını okuduğunuzda bile dolar yatırımcısı için açıldığını anlarsınız, uygun bir dille aksi görüş belirttiğinizde kimse size birşey demez, ben bu başlıkta yazı yazanları en az 2-3 yıldır takip ediyorum hepsi gayet olgun ve kibar insanlar,

Sizin farklı bir argümanınız varsa adabıyla ve sebepleri ile yazın yoksa hamaset yaparsanız herkes buna uygun karşılık verir.

Daha önce yazdım Sn.Discover 2013 yılında dolar 1,75-1,8 aralığındayken borsa bitti devir dolar devri dedi ve şuana kadar en iyi korunma aracı bu oldu, şimdi yiğidi öldür hakkını yeme derler bu kişi laf ederken buna göre yazmak lazım...

Sn.enki sayesinde bir çok konuyu daha milletin ağzına sakız olmadan öğrendim, Çin meselesi, Doçebank olayı, FED konusunda yorumları zaten gayet güzel...

Bilmem anlatabildim mi, yok benim daha iyi fikirlerim var diyorsanız bekliyoruz yoksa şuan iyi fikirleri olan kişileri okumamıza mani olmayın...
    Tesekkurler

5.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Discover'a cevap ver.

Hic yeri ve zamani degilken, alintiladin adamin yazisini lale dedin.

Simdi ozur dile.

Sadece Discover'dan.
    Sagolun.

6. Sevgili Ahmetg,

Sizin orada çok, ama çok ukala bir adam var. Haddini ve boyunu çok aşan yazılar yazıyor.

Rica etsek, bir işini görüversen, burayla uğraşacağına.

Michael Rubin‏ @mrubin1971

Recep Tayyip Erdogan haddini bilmelidir. Onun yeri, yolsuzluk, hortumculuk ve sahtekarlik suclariyla cezaevidir.

7. Bir mecliste
    Dinlenmeyen
    Asagilan
    Kovulan
    Gulunen

Olmak nasil

Ahmetg

Simdi git kendi seviyendekiler ile gez.

İşte böyle, birisi birisine lale derse, öbürüde ona döt lalesi felan der..bu işlerde uzar gider..gerek var mı? yok..uslup önemli..

Neyse konuya dönelim..

ABD'de büyüme ve enflasyon nanay olmaya başlamıştı zaten..

Fed'in Haziran ayında faiz artırımına gitme ihtimali yüzde 50 seviyesinin altına geriledi

Enflasyon beklentilerinin azalmasıyla birlikte traderların Fed'in Haziran ayında faiz artırımına gideceğine ilişkin beklentileri de azalıyor.

Bloomberg tarafından derlenen bir göstergeye göre Nisan ayının başlarında yüzde 60 seviyesinin üzerinde olan Haziran faiz artırımı ihtimali yaklaşık yüzde 44 seviyesine geriledi.

Yatırımcılar, beklentileri karşılayamayan Mart ayı istihdam verisi ve enflasyondaki sürpriz düşüşün ardından ABD ekonomisinin gücüne ve Fed'in 2017 yılında üç kez faiz artırımına gidip gidemeyeceğine ilişkin endişe duyuyor.

Donald Trump'ın taahhüt ettiği vergi indirimleri ve altyapı harcamalarınnı henüz gerçekleşmemiş olması da yatırımcıları hayal kırıklığına uğratan bir diğer durum.

Tokyo'da CIBC World Markets Japan Inc. tahvil birimi yöneticisi Kazuaki Oh'E, “Piyasada bir çeşit şok var. İnsanlar Fed'in yazın gelmesi ile beraber faiz artırıp artıramayacağı konusunda şüphe duymaya başlıyor” dedi.

Sayfa 481/1013 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •