Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 481/681 ÝlkÝlk ... 381431471479480481482483491531581 ... SonSon
Arama sonucu : 5445 madde; 3,841 - 3,848 arasý.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Þ.

1. ÝHA Ýmalatý Yerlileþtirme Projesi kapsamýnda Baykar, ASELSAN ve Roketsan, Suudi Arabistan'daki þirketlerle yeni anlaþmalar imzaladý - NBE

https://www.ekonomim.com/sektorler/s...-haberi-703503

Ben dünkü yazdýðým ve önceki yazdýðým yazýlarý yazarken bunlarý da bilmiyordum. Benim yaptýðým analizler sadece olmasý gerekenlerdi. Bunun içinde temeli var tekniði var konjonktür genel piyasa ve dünya piyasalarýnda oluþan þartlarý okuma var. Bazý zamanlar vardýr buna ayak direten patronda olsa tahtacý da olsa farketmez. Piyasa herkesten büyüktür.Çok uzun zaman aralýðý içinde çok kýsa zaman aralýklarý vardýr iþte o zaman geldiðinde eðer siz bu iþte iyi iseniz karþýnýzdakilerin kim olduðunun hiçbir önemi yoktur. Bu iþlerde saðdan soldan hüstad takip etme ile olmaz.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

2.  Alýntý Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazýyý Oku
    ÝHA Ýmalatý Yerlileþtirme Projesi kapsamýnda Baykar, ASELSAN ve Roketsan, Suudi Arabistan'daki þirketlerle yeni anlaþmalar imzaladý - NBE

https://www.ekonomim.com/sektorler/s...-haberi-703503

Ben dünkü yazdýðým ve önceki yazdýðým yazýlarý yazarken bunlarý da bilmiyordum. Benim yaptýðým analizler sadece olmasý gerekenlerdi. Bunun içinde temeli var tekniði var konjonktür genel piyasa ve dünya piyasalarýnda oluþan þartlarý okuma var. Bazý zamanlar vardýr buna ayak direten patronda olsa tahtacý da olsa farketmez. Piyasa herkesten büyüktür.Çok uzun zaman aralýðý içinde çok kýsa zaman aralýklarý vardýr iþte o zaman geldiðinde eðer siz bu iþte iyi iseniz karþýnýzdakilerin kim olduðunun hiçbir önemi yoktur. Bu iþlerde saðdan soldan hüstad takip etme ile olmaz.
    +1... Bu iþ iyi oldu..Hayýrlý olsun diyelim.

3. ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Þ.

Bu kadar iþte , ordunun malý , alýnýr satýlýr bir þirket deðil , temettü de vermiyor , alýp tahtacýyý bekleriz , o da anasýnýn gözü yedirmez , thy 10, aselsan 15 di, thy þu an 260 , biz de thy’nin küsüratý olarak kaldýk

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi

4.  Alýntý Originally Posted by Sanberk Yazýyý Oku
    Bu kadar iþte , ordunun malý , alýnýr satýlýr bir þirket deðil , temettü de vermiyor , alýp tahtacýyý bekleriz , o da anasýnýn gözü yedirmez , thy 10, aselsan 15 di, thy þu an 260 , biz de thy’nin küsüratý olarak kaldýk

Aselsan ile uðraþmak tahtacý iþi deðil....5 tane tahtacýnýn gücü buna yetmez...En az THY'ný kontrol eden güç kadar Büyük bir güçtür.......Bu baský belli bir plan ve hedef doðrultusunda yapiliyor....Baskýnýn uzun bir müddet daha devam edeceðinden kuþkulaniyorum malesef......Ýnaþallah bu konuda yanýlýrým.......Önümüzde ki yýllarda Borsada kurgunun ve lokomitifin Aselsan üzerinde kurulacaðýný düþünüyorum...

Herkes geleceðin sektörü ile ilgili Yenilebilir enerji ve gýda sektöründen bahsediyor...Bu kýsmen doðrudur...ama Türkiye þartlarýnda asýl geleceðin sektörü savunma olacaktýr.....Savunma sektörün lokomotif þirketide Aselsan olacaktýr......Çünkü Aselsan hava, deniz, kara, elektronik, mühimmat gibi savunma sektöründeki bütün segmentlerde üretim yapmaktadýr....Türkiye de üretilen bir silah sistemi yok ki onda Aselsan ýn bir parçasý kullanýlmasýn....

Geçen yýl ihracatý 4 milyar dolar ile kapatan sektör bu yýlý 6 milyar dolar ihracat ile kapatmasýný bekleniyor.....Geçenlerde Hatýrý sayýlýr bir savunma uzman 2024 yýlýný ihracat 12 milyar dolara yaklaþýrsa þaþýrmam demiþti.....Herkes hikaye peþinde koþuyorsa iþte geleceðin hikayesi bu sektörde yatiyor....Her þey çok bariz þekilde görünüyor..... 7-8 yýl sonra 20-30 milyar dolar arasý yýllýk ihracat sýradan rakamlar olacak ....

Savunma sektöründe bütün segmnetlerde var olan, Uzay ve uydu teknojilerinde, medikal ciaz sektörü, elektronik araba sektörü, Yenilebilir enerji sektörü, ulaþtýrma sinyalizasyon sektöründe bile var olacak bir þirketi kimse kimseye kolay kolay yedirmez.....

Daha öncede bu baþlýkta defalarca yazdým....Aselsan ile ilgili beklentilerim þunlardýr: 2030 larda Borsada açýk ara piyasa deðeri en yüksek firma ...Türkiye Capital 500 arasýnda 1.sýraya gelmesini bekliyorum...
    Son düzenleme : abartin; 07-08-2023 saat: 14:12.

5.  Alýntý Originally Posted by abartin Yazýyý Oku
    aselsan ile uðraþmak tahtacý iþi deðil....5 tane tahtacýnýn gücü buna yetmez...en az thy'ný kontrol eden güç kadar büyük bir güçtür.......bu baský belli bir plan ve hedef doðrultusunda yapiliyor....baskýnýn uzun bir müddet daha devam edeceðinden kuþkulaniyorum malesef......inaþallah bu konuda yanýlýrým.......önümüzde ki yýllarda borsada kurgunun ve lokomitifin aselsan üzerinde kurulacaðýný düþünüyorum...

Herkes geleceðin sektörü ile ilgili yenilebilir enerji ve gýda sektöründen bahsediyor...bu kýsmen doðrudur...ama türkiye þartlarýnda asýl geleceðin sektörü savunma olacaktýr.....savunma sektörün lokomotif þirketide aselsan olacaktýr......çünkü aselsan hava, deniz, kara, elektronik, mühimmat gibi savunma sektöründeki bütün segmentlerde üretim yapmaktadýr....türkiye de üretilen bir silah sistemi yok ki onda aselsan ýn bir parçasý kullanýlmasýn....

geçen yýl ihracatý 4 milyar dolar ile kapatan sektör bu yýlý 6 milyar dolar ihracat ile kapatmasýný bekleniyor.....geçenlerde hatýrý sayýlýr bir savunma uzman 2024 yýlýný ihracat 12 milyar dolara yaklaþýrsa þaþýrmam demiþti.....herkes hikaye peþinde koþuyorsa iþte geleceðin hikayesi bu sektörde yatiyor....her þey çok bariz þekilde görünüyor..... 7-8 yýl sonra 20-30 milyar dolar arasý yýllýk ihracat sýradan rakamlar olacak ....

savunma sektöründe bütün segmnetlerde var olan, uzay ve uydu teknojilerinde, medikal ciaz sektörü, elektronik araba sektörü, yenilebilir enerji sektörü, ulaþtýrma sinyalizasyon sektöründe bile var olacak bir þirketi kimse kimseye kolay kolay yedirmez.....

Daha öncede bu baþlýkta defalarca yazdým....aselsan ile ilgili beklentilerim þunlardýr: 2030 larda borsada açýk ara piyasa deðeri en yüksek firma ...türkiye capital 500 arasýnda 1.sýraya gelmesini bekliyorum...
    caatsa yaptýrýmlarý sunar.....

6. https://www.ensonhaber.com/gundem/il...-sirketi-girdi

Aselsan geçen sene 49. Sýradaymýþ,
    Bu sene 47.liðe yükselmiþ

hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi

7. Tahtacý abi hiç demiyorsun USD cinsinden endeks grafiði Cuma günü kapanýþta golden cross olmuþ.....
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

8. Düþünce çuval gibi düþüyor

Sayfa 481/681 ÝlkÝlk ... 381431471479480481482483491531581 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •