Sayfa 481/1008 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 3,841 - 3,848 arası.

Konu: Vıop LVI

VİOP30 günlük, bugün de yukarı süren short kapatan İs Yatırım olmuş, SPOT u alan BofA buradaki shortları azaltmamış, muhtemelen aldığı 1.8 milyar malı sabah piyasayı yukarı sürecek sonrasında yedirmeye çalışacaktır,

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bilimkurgu değil de felsefe filmi olarak bakmak lazım, keyfili olsun diye bilim kurgu vs içine yedirmişler.

Elon Musk çip yerleştirmeye başlayacakmış. Bu konular güncel magazin olacak gibi.
    Esaretin bedeli izlesmisindir de abi öyle sıkı bir film izlemedim bugüne kadar
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Evet o film güzel.

Her filmde bir mesaj oluyor, kitap gibi değil bir sürü insan, yatırımcı, oyuncu bakıyor iş yapabilecek ise veya ideolojik vs mesaj verecek ise film çekiliyor.

İzleyen açısından ise herkese hitap eden film az oluyor. İlgi alanı, eğitimi, sosyolojisi vs birbirine yakın insanlar aynı filmleri beğeniyor veya beğenmiyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    O adamdaki sabır bizde olaydı zamanında.
    He şimdi sabırlıyım ama bir anlamı yok.
    Atı alan üsküdarı geçti .Biz yaya kaldık.

"sabırsızlığın bedeli" filmi çekilirse başrole talibim. : )
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    VİOP30 günlük, bugün de yukarı süren short kapatan İs Yatırım olmuş, SPOT u alan BofA buradaki shortları azaltmamış, muhtemelen aldığı 1.8 milyar malı sabah piyasayı yukarı sürecek sonrasında yedirmeye çalışacaktır,
    Ben bofa nın bugün spotta aldığı malın bir kısmının satışta olan Ak yatırım ın karşı ayağı olduğunu düşünüyorum..Bofa bu malın tamamını vermeyip br kısmını bence takasa gönderecektir.
    İş yatırım ın kısa poz kapatması bence güzel. Spotta da zaten alıcı..

Ama genel pasta teb-iş açısından bakınca piyasa yönsüz gibi görünüyor. Diğer kısımları bile eskisi gibi belirgin değil..

Piyasa yapıcı ya testere devam edecek yada kıracağı yönü güzel saklıyor....

6. Güzellik merkezi açalım,ortak olacaklara duyurulur,

Ferrari ye binecek kic bizde yokmu yaw,surunup duruyoz.

Kasaya dayi

Maliye Ayhan

Kqrsilama alper

Masaj ayasofya

Terapi emlak

Tiktok reklam şahit, kayıp bu aralar

Şoför ben,

Ilave eklenebilir..

Artık büyük sermaye düşünsün
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    kim bilir kaçıncı arayışım bu benden kaçan mutluluğumu / nerede belli değil / kaybettim her bulduğumu, kader bana dost değil /
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

herifler ayın 15'ine 3 tane halka arz koymuş.

hee alüminyum hee. hepsi çoğ ğomik. gülmekten öldüm.

hele kara para işleri çoğ daha gomik.

Sayfa 481/1008 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •