Evet o film güzel.
Her filmde bir mesaj oluyor, kitap gibi değil bir sürü insan, yatırımcı, oyuncu bakıyor iş yapabilecek ise veya ideolojik vs mesaj verecek ise film çekiliyor.
İzleyen açısından ise herkese hitap eden film az oluyor. İlgi alanı, eğitimi, sosyolojisi vs birbirine yakın insanlar aynı filmleri beğeniyor veya beğenmiyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Ben bofa nın bugün spotta aldığı malın bir kısmının satışta olan Ak yatırım ın karşı ayağı olduğunu düşünüyorum..Bofa bu malın tamamını vermeyip br kısmını bence takasa gönderecektir.
İş yatırım ın kısa poz kapatması bence güzel. Spotta da zaten alıcı..
Ama genel pasta teb-iş açısından bakınca piyasa yönsüz gibi görünüyor. Diğer kısımları bile eskisi gibi belirgin değil..
Piyasa yapıcı ya testere devam edecek yada kıracağı yönü güzel saklıyor....
Güzellik merkezi açalım,ortak olacaklara duyurulur,
Ferrari ye binecek kic bizde yokmu yaw,surunup duruyoz.
Kasaya dayi
Maliye Ayhan
Kqrsilama alper
Masaj ayasofya
Terapi emlak
Tiktok reklam şahit, kayıp bu aralar
Şoför ben,
Ilave eklenebilir..
Artık büyük sermaye düşünsün![]()
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
kim bilir kaçıncı arayışım bu benden kaçan mutluluğumu / nerede belli değil / kaybettim her bulduğumu, kader bana dost değil /
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
herifler ayın 15'ine 3 tane halka arz koymuş.
hee alüminyum hee. hepsi çoğ ğomik. gülmekten öldüm.
hele kara para işleri çoğ daha gomik.
Yer İmleri