Sayfa 481/1015 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 3,841 - 3,848 arası.

Konu: Viop LIX

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Tuhaf bi kağıtşirketin çoğu indeksin. Buda despc in çoğu hissesinin sahibi. Kağıtta konuşulan rakamları teleffuz ettim dün dolar topiğinde yada burada ama olsa bile ben oraya kadar bekleyemem
    domates kabuğu çıkana kadar devam....

allah affetsin arkayı fullemişler..

goltuğu yani

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Tokatlı kardeşim de sonunda longer olduysa bu endeks düşmez
    Aptal olmamak lazım.,. hükümet borsayı fonlar ile destekliyor...gün içi her yöne poz açıp kapıyorum....göstergelere göre defalarca git gel yapıyorum...pala aptalı nereye ben oraya.... aksam long yönlü oldu bariz....bu aptal Pala'nın parasını almak boynumun borcu..

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu seçimler birazda kişilerin karakterleriyle alakalı, mesela ben trade etmeden 1 haftayı zor getiririm kar da oturmak batar
    Mesela geçen sene enjsa vardı sepetimde güzel bir hisseydi bi sattım bi daha alamadım, el turco abi 45 e düşerse hiç tereddüt etme demişti belki hatırlar neyise endekise düzeltme geldi elturco abinin dediği gibi 45 altına vermediler, aldım mı evet aldım iki gün sonra sattım bi daha alamadım
    Bana sattığım zaman alttan alabileceğim hisse olmalı çünkü ben yatırımcı profiline uygun bir kişi değilim
    hatırlıyorum elbette. pek unutmam her şeyi.

türev trade vs janjanlı piyasalar ve laflar insanları ütmek için üretilmiştir.

değer yatırımı çok daha güzel. stres yok. uyurken, gezerken, çay içerken bile profesyoneller senin yerine değer üretiyor.

tepeyi dibi bilmek bile önemsiz kalıyor.

keşke o zaman hepsini satıp sadece enjsa kalsaydı. maliyetin galiba 26 gibi bir şeydi. sağlık olsun.

hala bir kamyon fırsat var. 3-5 zibidi yemesin, insanımız da faydalansın.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    Bu seferki çok bariz hata oldu... üzüldüm kendi adıma
    Kırmızı ve yeşil üstünde şort yaptık, faturayı ağır kesti pala
    Krafik akşama
    ağır ceza reisliği tuttu bugün

yakalabdın madem.. 973500'de stopla... onuda yapmadık

5. 150 den bim vardı, o da iyi gitti
    Sabreden ihya oluyor
    Ama hisse seçimi çokönemli, hiç bişii bilmiyorsan ya tüp yada
    Alırsın ford olursun lord demişler.
    Şu endekisteki düzeltme bi başlasın yeni bir sepetle bomba hisselerle seneye damgayı vuracam el turco abi
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,259

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Vadeli USDTRY kontratlarını tablo yaptım ama detaylı bakmak lazım, faizler düşük gibi.

Bear_Bull
    @BearBull26

Viop30 da ara ara tombul parmak vakıaları oluyordu.... geçen yıldan beri hiç olmuyor....

CHP yerel seçimler için adaylarını belirledi. 31 Mart'ta Sarıyer'den yeniden aday gösterilmeyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç tepki göstererek parti yönetimine süre verdi. Açıklamaları sık sık “İmamoğlu gidecek†sloganlarıyla kesilen Genç "18 Şubat’a kadar kararın gözden geçirilmesini ve düzeltilmesini istiyoruz" dedi.

Sayfa 481/1015 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •