Sayfa 482/1001 İlkİlk ... 382432472480481482483484492532582982 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,849 - 3,856 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Man adası ya da şu bu mutlaka olacak böyle insanların çoğunlukta olduğu bir ülkede.

Ve bu insanların seçtiği siyasilerin yönettiği bir ülkede yaşamak durumundayız.

Kader utansın...

https://www.facebook.com/storiaturki...9727327680170/

Feminist misin?

- Yok mobilyacıyım...

Çok becerikli hayırseverin İtirafçı olma olasılığı hesabımızda %100 çıkmıştı.......Adam resmen itirafçı oldu.....Mahkeme Halkbank a GMY olan becerikli bürokrat için de banka çıkarları ile senin çıkarların çatışması durumunda hakkını savunacak bir avukat tut demiş ve adam bankanın avukatlarının haricinde kendine bir avukat tutmuş... Ben bu haberden yakında bunun da saf değiştirme olasılığı olduğuna inanmaya başladım.....

MAN adası olayı da ilginç........... !!!

3.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Çok becerikli hayırseverin İtirafçı olma olasılığı hesabımızda %100 çıkmıştı.......Adam resmen itirafçı oldu.....Mahkeme Halkbank a GMY olan becerikli bürokrat için de banka çıkarları ile senin çıkarların çatışması durumunda hakkını savunacak bir avukat tut demiş ve adam bankanın avukatlarının haricinde kendine bir avukat tutmuş... Ben bu haberden yakında bunun da saf değiştirme olasılığı olduğuna inanmaya başladım.....

Atilla'da mı kusar dediniz.
    Zaten kusmazsa iyilesemez.
    Ömür boyu hastanede pardon hapishanede kalır.

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Tam da zamanında...

Dikkatleri başka tarafa çekecek bir olay lazımdı...

Yetiştirdiler imdada...

ihl yapılacktı oraya onun için şeyetmişlerdir.
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by gazeteci Yazıyı Oku
    Belge sahtede ısrar ederlerse , Man ada devleti hesapta kalan paranın üstüne yatar.

sahtecilikte iddiacı olurlarsa, amerika yumurtlayabilir swift işlemden dolayı bizde kaydı mevcut diye..!!

Daha Suriye için harcandığı söylenen ve AB fonları , uluslararası kuruluşlardan bir kısmı da alınan 30 milyar doların belgelerini bekliyor artık kamuoyu.
    Herkes işkembe-i kübra'dan atmıyor bu memlekette.

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku

Değiştirmezse salaktır... Ulan rüşvet yiyenler bu ülkede aklanıyor zavallı veya arkasız bir adamı göz göre göre ABD ye gönderip harcıyorlar. Valla ben onun yerinde olsam öyle kuru vatan millet palavralarına kanmam ,bana bu keleği yapan kimse yedi ceddine zarar veririm, beni harcayan kim veya kimlerse ülke filan dinlemem hepsini harcarım.

Sayfa 482/1001 İlkİlk ... 382432472480481482483484492532582982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •