gül sen gül, beni bankadan aradılar mı aradılar, bileşiğini söylediler mi söylediler, maille tekrar bilgilendirdiler mi bilgilendirdiler. ben iki,ncil birincil piyasa bilmem. ben bankaya gittim imzayı attım aldım. senin haberin yoksa bu işlerden bana ne, ben de bok gibi para varsa sana ne?
abicim panik yapmayın
bu tahvil ihracı şu
banka kredi talebi gelirse yapmış olduğu tahvil ihracı ile bunu karşılayacak buna para yatıranlar 13.75 den alacak faiz ama banka bunu isterse %20 den satacak müşterisine.
kötü bir şey değil yurt dışında çokda yaygın zaten çoğunu ortaklar yapmış.
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
dolarda en yüksek net faizler cds ler 550 lere geldiği ağustos ayında
2023 yılı ve üstündeki eurobondlar da iş bankası ve ykbnk eurobondları %13.5 net getirileri gördüler.
ısın kodlarını paylaşmıştım kaçmaz diye.
60 lara inen kupon değerleri şuan 85 lerde halen cazip ama ağustos ayında çok iyi yerleri gördüler.
tahvil ihracını 58 yatırımcıya peşkeş çekilmiş olaki 500.000 usd ye arkadaşın yalancısıyım ona vermemişler.
zaten herkes eşit alsa 11 milyon usd lik yatırımcı profillerine gitmiş.
ulen manyakmısınız bu kadar söylenti olan bankaya para koyuyorsunuz pehh.
bu sene genel kurulda temettüyü geçtik hacı bir yere toslayıp patlamayın yeter temennileri damga vuracak heralde.
arakadaşa dedimki üzülme dediğin gibiyse sende 500.000 usd lik yapı kredi bankası al.
bir yerde toslamayacaklarsa hissede bir yerden gider.
haklısın diyor.olurda alırsa eyi getti bir binde birlik pay daha dolaşımdan demektir.![]()
Yer İmleri