Zeytin yağı ayçiçek yapından daha çok zarar veriyor en tehlikeli yağ ğzeytin yağı ben yemem yemedim hiç kullanmam millete faydalı diyor ömrü uzattyor diyor köylüler hep yer 55 bilemedin 65 gider öbütr tarafa gidiyor hepsi keçe sıkması yada ayak basma denilen el yapımı seytin yağının içer yer kendi tüketir ömrü çok kısaltıyor olabilir ayçiçek açık yağın çok tüketirim ikomiili ona yudum Oruçoğllu hangisi en iyi bilmem bilen yazsın bunladan çok tüketiim haftada 1 litre ayda 4 litre tükettirim balık kızartırlebn çok gider yağı çok çok koyar kızartırım tavada kalan yağı 2 kez kullanmıyorum diğer bağlının tabii bozar hiç un kullanmam ekmek 1 dilim yerim makarna hiç yemedim hiç almadım almam sadece balık soğan acı biber pul biber r domates yeşillik yerim sabah ve akşam balık öğlen yemek yemem hiç doktora gitmedim hiç hasta olmadım dişlerrimi haftada 1 kes bazen 2 haftada 1 kez kesinlikle fırçlarsrım atlamam fırçalarım dilerim hepsi sağlam tek çürük yok 200 lük miisineyi dişlilerimle keserim 100 yada 200 iğne bağlarım zokanın üç kısımlarını dişlşlerimle keserim yaş 50 iyi devirdi saç uzun simsşyah 1 adet saç telim düşmedi çöm gür çok karışık şu yapı kredi bonus reklamında çıkan saç gibi nedeni bilmiyorum yalnız her sabah mutlaka 1 kilo balık yiyorum hiç atlamam emekliliğe as kaldı aylık 1500 alacağım emekli olunca ilk işim interneti 1gb aylıktan 2 GB aylığa geçmek olacak şimdilik 1Gb yetiyor günde 10 dakika kullanınca 1 ay yetiyor
Yer İmleri