Sayfa 482/1002 İlkİlk ... 382432472480481482483484492532582982 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 3,849 - 3,856 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1. Zeytin yağı ayçiçek yapından daha çok zarar veriyor en tehlikeli yağ ğzeytin yağı ben yemem yemedim hiç kullanmam millete faydalı diyor ömrü uzattyor diyor köylüler hep yer 55 bilemedin 65 gider öbütr tarafa gidiyor hepsi keçe sıkması yada ayak basma denilen el yapımı seytin yağının içer yer kendi tüketir ömrü çok kısaltıyor olabilir ayçiçek açık yağın çok tüketirim ikomiili ona yudum Oruçoğllu hangisi en iyi bilmem bilen yazsın bunladan çok tüketiim haftada 1 litre ayda 4 litre tükettirim balık kızartırlebn çok gider yağı çok çok koyar kızartırım tavada kalan yağı 2 kez kullanmıyorum diğer bağlının tabii bozar hiç un kullanmam ekmek 1 dilim yerim makarna hiç yemedim hiç almadım almam sadece balık soğan acı biber pul biber r domates yeşillik yerim sabah ve akşam balık öğlen yemek yemem hiç doktora gitmedim hiç hasta olmadım dişlerrimi haftada 1 kes bazen 2 haftada 1 kez kesinlikle fırçlarsrım atlamam fırçalarım dilerim hepsi sağlam tek çürük yok 200 lük miisineyi dişlilerimle keserim 100 yada 200 iğne bağlarım zokanın üç kısımlarını dişlşlerimle keserim yaş 50 iyi devirdi saç uzun simsşyah 1 adet saç telim düşmedi çöm gür çok karışık şu yapı kredi bonus reklamında çıkan saç gibi nedeni bilmiyorum yalnız her sabah mutlaka 1 kilo balık yiyorum hiç atlamam emekliliğe as kaldı aylık 1500 alacağım emekli olunca ilk işim interneti 1gb aylıktan 2 GB aylığa geçmek olacak şimdilik 1Gb yetiyor günde 10 dakika kullanınca 1 ay yetiyor
    Son düzenleme : Maacit; 05-11-2021 saat: 19:11.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Laki bey ıslak hamburger yer misiniz? Taksim Kızılkayalar büfe
    orası pahalı bizi aşar. oranın arkasında 3 üncü ara sokakta, tavuk döneri taktığını iddia eden gayet makul fiyatlı bi büfe var , ordan üç çeyrek ekmek arası çimleniyorum
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3. Mecit abi, Ataların osmanlının aydın yöresine getirdiği 30 luk uzun namlulu zencidir ondan o
    Ama
    Zeytunyağ harbi köpük
    Hiçbi faydası yok en zararlı şey hatta Doğru
    Italyan çeker şarabı onu nötralize eder
    Bizde şarap içilmez ben zıkkımlanırım da o ayrı

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    bu akşam tıp tarihi yeniden yazılıyor.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5. Gıramı 9 kalori yağyın kalorisi
    Dunyayı bilmiyorumda Tr de o yağyı zürriyet gazte meşhur etti dediğim gibi şarap çekiyorsan iyi Yoksa bi numarası yok Mecit babayı alkışlamalıyız bu hususta
    https://www.google.com.tr/search?q=z...&client=safari
    Tabi yazım hatası kcal kilokalori değil cal sadece kalori olacak doğrusu
    Kalori-fer gibi

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    5 litre zeytinyağı alıp onu 1 yılda tüketirsen aç kapa aç kapa artema kof kalori almış olursun . niye ? bi düşün ? + zeytinyağı ışık almasın diye bırak koyu renk şişeyi normal tenekede bile saklanması çok uygun değil. o tenekenin içini şimdi burda söylemeyeyim , başka bir malzemeyle daha kaplaman lazım. + zeytini toplayıp sıkarken en faydalı bileşenlerinin gitmemesi için farklı bi yöntem izlemen lazım , olay sadece soğuk sıkımla çözülmüyor yani. + gerçekten bütün faydalı fenolleri cart curt içinde barındıran bir zeytinyağının da litresini 150 kertikten aşağı alamazsın kendin üretsen bile o fiyata aşağı yukaru çıkar maliyeti.... daha bunun özel kaplamalı tenekesi falan var yani... sallamıyorum , işi biliyorum.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    dediğim gibi olan o zeytinağını da çok sık tüketirsen her gün belli bi dozun üstünde çok almaya başlarsan bu sefer anti -inflamatuar olayına girersin onun da aşırısına vücut olumsuz tepki verir kansere davetiye ... şu anti-aging e kafayı takanlar var onun da aşırısında işte vücut başka tepki vermeye başlıyor... organlar diyor ki hanım abla ben yaşlanıyom tatlı tatlı sen diyorsun ki yok olmaz dur yaşlanma , genç görünmem lazım magazin dergilerine poz verirken taş gibi çıkmam lazım . hah sen misin onu diyen kurcalayan , bu sefer organlar başka bi çıkış yolu arıyor kendine ki usulüne uygun yaşlanabilsin o sırada da hücrelerin çalışması bozuluyor buyur işte potansiyel kansere davetiye...

8.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    5 litre zeytinyağı alıp onu 1 yılda tüketirsen aç kapa aç kapa artema kof kalori almış olursun . niye ? bi düşün ? + zeytinyağı ışık almasın diye bırak koyu renk şişeyi normal tenekede bile saklanması çok uygun değil. o tenekenin içini şimdi burda söylemeyeyim , başka bir malzemeyle daha kaplaman lazım. + zeytini toplayıp sıkarken en faydalı bileşenlerinin gitmemesi için farklı bi yöntem izlemen lazım , olay sadece soğuk sıkımla çözülmüyor yani. + gerçekten bütün faydalı fenolleri cart curt içinde barındıran bir zeytinyağının da litresini 150 kertikten aşağı alamazsın kendin üretsen bile o fiyata aşağı yukaru çıkar maliyeti.... daha bunun özel kaplamalı tenekesi falan var yani... sallamıyorum , işi biliyorum.
    Artema kof kaloriden kastiniz nedir acarmisiniz?

Ben 1 litrelik alip 2 3 haftada tuketiyorum. Birde sisenin agzina takilan bir alet vardi icindeki havayi disari atiyordu onu tavsoye edermisiniz?

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

Sayfa 482/1002 İlkİlk ... 382432472480481482483484492532582982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •