bence sen yanlis hissedesin
sana tavsiyem bian önce isbiri takibi birak sende rahat et bizde rahat edelim.bu hisse sana gelmez arkadas.
sen
%500 - %1000 yapacak hisselere git neolur.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bence sen yanlis hissedesin
sana tavsiyem bian önce isbiri takibi birak sende rahat et bizde rahat edelim.bu hisse sana gelmez arkadas.
sen
%500 - %1000 yapacak hisselere git neolur.
bizmi baska borsa'da islem yapiyoz yoksa senmi başka dünyalardasin.
ne içtin söylede bizde içelim
Hani kalmadi %500 %1000 altinda pirim yapan hisse diyosun ya
ALLAH askina 500 tane şirket var borsada bi 10 tane saysana %500uzerine kazandiran
bide bakiver bakalim isbir bu yil en cok kazandiranlarda ilk kaca girmiş.
ben anladim sen zamaminda biz 150 lerdeyken toplarken ucuz derken sen 100 lere gelmesini bekliyodun.alamadin kacti hisse.simdi burda aglama seromonileri yapiyosun. bence burda vaktini harcama.ISBIR yatirimcisi nerde neden bulundugunu çok iyi biliyo.iki üc lafa pabuç birakmazSM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben ayikim da. seni ayiltamadik.
sen yazsana suraya %500 uzeri kazandiran 10 hisse.
hani cok ya gozunu seveyim bi yaz beehani çoğu hisse gittiya %500 ustune.
bi gitmeyen işbir kaldiya...zorlanmazzsin nasilsa
hatta beni utandirmak için 20 hisse yazarsin sen şimdiSM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
ben hisse ölüyken toplarim.
isbir maliyet 112 ortalamam .artik almam . satarim parça parça.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
alti üstu 25 tane isbirim var. artik bozdurur bozdurur harcarim.
biz kücuk yatirimciyiz.SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri