Sayfa 483/932 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 3,857 - 3,864 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

izci abinin önceden verdiği puanlardan aklımda kaldığı kadarıyla IHEVA göreceli olarak yüksek bir not almış ve fiyatı düştüğü için ise notu bir kademe daha arttırılmıştı diye hatırlıyorum. 7-8 puandı sanırım, yanlışım varsa düzeltin. Bu nedenle benim de hala takibimde olan bir hisse IHEVA.

Hergün bakmıyorum ama dün ve bugün baktım ne günlük periyotta ne de haftalık periyotta henüz bir dönüş emaresi görülmemekle birlikte hızlı bir V formasyonu ile sisteme takılmadan prim yapma olasılığı da var. Umarım sisteme takılır.

MACD günlük olarak 0 ekseninnin altında bulunmakla birlikte ikili dip görüntüsü MACD indikatöründe Pozitif Uyumsuzluk göstermekte. Çok dikkat çeken Teknik bir durumu bulunmuyor.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

3.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    IHEVA Çok dikkat çeken Teknik bir durumu bulunmuyor.
    Emeğiniz ve ilginiz için çok teşekkürler.

Alıntı Originally Posted by sakin Yazıyı Oku
    Emeğiniz ve ilginiz için çok teşekkürler.
    Rica ederim Sayın sakin, inşallah alım yaptığınız noktalardan dönüşe başlar. Olsun varsın sisteme geç girsin. Önemli olan bulunulan paylaşımlarla riski minimize etmek...

5. Slm sayın izci üstad ve arkadaşlar üstad erbos için bir yorum alabilirmiyim. Şimdiden tşk ederim. Y.T.D

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by Tarros25 Yazıyı Oku
    Slm sayın izci üstad ve arkadaşlar üstad erbos için bir yorum alabilirmiyim. Şimdiden tşk ederim. Y.T.D
    Aleykümselam Sn.Tarros...Tabiiki, Birazdan inşaallah...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Sayfa 483/932 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •