bu adamlar yılbaşında simgen yapı diye bir inşaat şirketi daha kurdu.bu konuda detaylı bilgisi olan var mı.neden kurdular
bu adamlar yılbaşında simgen yapı diye bir inşaat şirketi daha kurdu.bu konuda detaylı bilgisi olan var mı.neden kurdular
Detaylı yorum yapabilecek bir arkadaşımız yok mu aramızda
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar hisse güzel bir kar açıklamış 0.045 kar payı verecek 0.44 krs tam maliyet azaltma noktası siz boş boş konuşuyorsunuz sabırlı olun ben zamanında 0.34 ler görüldü martı da 12000 lotum mum dar olacaktı ama maliyet azaltıp 1.14 ten verdim geçen sene size örnek olsun söylenen insan satsin çıksın söylenmesin kolay lokma yok zaten borsada hele Ki Su an
Ahlaksız insanlar, içimizdeki nifak tohumları , BİST in yüzde 2 yukarı açtığı Doların %5 düştüğü günde hisseyi 0.44 kuruşta tutmaya devam ediyor.Rahib ve Trump benzerlerine gerek yok. İçimizdeki utanmazlar bizim esas sorunumuz...
SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında yatırım tavsiyesi ve danışmanlığı olarak değerlendirilemez.
goldaşın tahtası kapanmadan önce 25trilyon kar açıklamıştı.dikkatli olmak lazım.martıdaki durumu da yakından izledim.turizm sektörü toparlayınca o da toparladı.ama sinpaş ın bazı hareketleri rahatsız ediyor.alım yapacam dedi. uzun süredir tık yok.simgen yapı diye yeni bir şirket kurdu.sebebi belli değil...inşallah herşey düzelir....
2 ceyrek bilanco.ne zman aciklanacak arkadaslar
Yer İmleri