Originally Posted by
thejackalav.
Dostum, daha mükemmel oturmalı...
sıradan ve ortalama olmamalı.
Biliyorsun, anlıyorsun, hissediyorsun ama altını ne dolduracak kestiremiyorsun.
Son bı çöküş havası ile oyun dışı olanları oyuna geri almak mı gerek?
Yoksa sert bi yukarı ile yeni oyuncular oluşturmak mı?
Gedza başarısı , şeffaflığı, karlılığı ve yatırımı ile altını dolduracak.
Dikkat etmek gerek.Emeklilik fonuda oyun dışı kalmak üzere.
Saygılar
craps, pawnstar, svilengrad
Bazı şeyler hissedilir ama sebebi çok sonra anlaşılır. Bizim GEDZA 'da böyle olacak herhalde...
Eğer şu aralar bir çöküş olursa satış yapan fonların tekrar geri gelme olasılığı nedir? Bunu değerlendirmek lâzım...
Uzunca bir zamandır onları dökmek için bunca çaba sarf edilirken, tekrardan onları oyuna çekmenin şu an bence bir anlamı yok...
Eski oyunculardan şu anda kalanların çoğu sizin sayenizde oyuna devam ediyordur. Aksi halde 2 yılda 3 TL 'den 19 - 20 TL 'ye kadar yükselmiş bir hissede kimse sabırla bekleyemez...
Diğer eski oyuncular dökülmüştür zaten. Bir çoğu da "tekrar düşse de alsak" diye pusuda bekliyordur. Örneğin R-E-X arkadaşımız bunu kendisi dile getirmiştir...
Ben olsam bu kadar malı piyasadan çektikten sonra, yeniden daha ucuza başkalarına vermem. Fakat ani ve sığ bir şekilde mal satışı olmadan bir düşüş olabilir...
Eğer illâki yeni oyuncu ihtiyacı varsa, bunu daha kalıcı ve yatırımlık düşünen kişilerden seçecek şekilde seçim yapılmasında fayda var. Spekülatif bir hisse profili çizmeyecekse, hisseyi yukarılara çıkarıp daha sonra birilerinin üstüne yığıp düşürüp tekrar altlardan almayı düşünmüyorsa, bu durumda emin adımlarla yukarı gitmesi gerekir...
Her sert yukarı harekette oyuna günlükçüler de dahil oluyor. Onların müdahil olmasını engelleyici akıllı tahta özelliğini kullanması gerekir. Yoksa %10 için girip çıkan çok oluyor. Son tavan olayında ne kadar günlükçü geldi, kaçı kârlı sattı, kaçı zararına verdi, kaçı da hâlen bekliyor bilemiyorum?
Benim görüşlerim bu şekilde...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Yer İmleri