Sayfa 483/679 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583 ... SonSon
Arama sonucu : 5432 madde; 3,857 - 3,864 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

Merhaba Yatırımcı Arkadaşlar,

Bu kıst dönemi için yatırımcı ilişkilerine sordum, şu yanıt geldi. Bu 1ocak-31mart 2025 dönemi kıst dönemdir ve yıllık raporlama gibi tam denetimden geçecektir, Yani bu raporu paylaşmak için 70gün süreleri var, diye anladım bu da en geç HAZİRAN 10 gibi duyabilecegiz gibi duruyor. İsterlerde bu tarihe kadar paynet karını göstermekte gecikebilirler gibi duruyor malesef.

Flyntha hocam belki dogrular beni, Yani 10şubatta 2024q4 gelcek gibi, 40gün gibi bi sürede yapıyorlar, kıst dönemi 10haziran' a kadar hazırlayacaklar 40gün civarı bitirirlerse Mayıs10 civarı hazır edebilirler genel kurul tarihlerine yakın, yeni dönem q1 i ise agustos gibi alacagız gibi duruyor.

Önemli olan tarih Haziran 10 gibi görünüyor.

2.  Alıntı Originally Posted by atansu Yazıyı Oku
    Merhaba Yatırımcı Arkadaşlar,

Bu kıst dönemi için yatırımcı ilişkilerine sordum, şu yanıt geldi. Bu 1ocak-31mart 2025 dönemi kıst dönemdir ve yıllık raporlama gibi tam denetimden geçecektir, Yani bu raporu paylaşmak için 70gün süreleri var, diye anladım bu da en geç HAZİRAN 10 gibi duyabilecegiz gibi duruyor. İsterlerde bu tarihe kadar paynet karını göstermekte gecikebilirler gibi duruyor malesef.

Flyntha hocam belki dogrular beni, Yani 10şubatta 2024q4 gelcek gibi, 40gün gibi bi sürede yapıyorlar, kıst dönemi 10haziran' a kadar hazırlayacaklar 40gün civarı bitirirlerse Mayıs10 civarı hazır edebilirler genel kurul tarihlerine yakın, yeni dönem q1 i ise agustos gibi alacagız gibi duruyor.

Önemli olan tarih Haziran 10 gibi görünüyor.
    Atansu Hocam;
    01.01.2024 -31.12.2024 donemi mali tabloları spk mevzuatina gore en gec 11.03.2025 e kadar acıklamak zorundalar.

01.01.2025 - 31.03.2025 kist doneme ait mali tablolarini v.u.k mevzuatinca en gec 31.07.2025 e kadar vergi dairesine vermeleri gerekiyor. Ama kist doneme ait spk mevzuatina gore hazirlanacak olan mali tablolarin son tarihini ben de bilmiyorum. 11.03.2025 tarihinden sonra kap'ta sirket kartinda aciklanir.

Teşekkür ederiz Flyntha bey, Evet şirket kartından takip ederiz ama beni dogruladı yatırımcı ilişkileri yine 70gün süreleri olacak kıst dönemine dair bu da 31mart tan itibaren olsa dersek, 10Haziran civarı max süre var gibi duruyor. Ama şahsi düşüncem genel kurul öncesi bu konuyu bağlarlar, temettü vs tebliğleri ile açıklarlar.

Şirket bu net karı dagıtma noktasında eli biraz açık da olursa belki Hisse başı ciddi bi temettü de alabiliriz gibi geliyor bana.

Neticede hisse başı 32-33tl kar olcak, ama 2024 yılı değerlendirirse dip toplamda bi karlılık görünmeyebilir dagıtım da söz konusu olmayabilir ama 2025i canlı tutmaya faydalı olabilir düşüncesindeyim.

4.  Alıntı Originally Posted by atansu Yazıyı Oku
    Teşekkür ederiz Flyntha bey, Evet şirket kartından takip ederiz ama beni dogruladı yatırımcı ilişkileri yine 70gün süreleri olacak kıst dönemine dair bu da 31mart tan itibaren olsa dersek, 10Haziran civarı max süre var gibi duruyor. Ama şahsi düşüncem genel kurul öncesi bu konuyu bağlarlar, temettü vs tebliğleri ile açıklarlar.

Şirket bu net karı dagıtma noktasında eli biraz açık da olursa belki Hisse başı ciddi bi temettü de alabiliriz gibi geliyor bana.

Neticede hisse başı 32-33tl kar olcak, ama 2024 yılı değerlendirirse dip toplamda bi karlılık görünmeyebilir dagıtım da söz konusu olmayabilir ama 2025i canlı tutmaya faydalı olabilir düşüncesindeyim.
    Temettu vermezler kanimca
    Kuveyt turk de bu adamlar bence su mali blok blok alsalar artik 35 lira arena mi olur
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

5.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Temettu vermezler kanimca
    Kuveyt turk de bu adamlar bence su mali blok blok alsalar artik 35 lira arena mi olur
    satıştan gelen para ile %90 şirketin borçları ödenecek kalan %10 ile yapay zeka yatırım olacak

Bununla birlikte işlemden elde edilecek fonların en az %90'ının ortaklığın mali yapısının güçlendirilmesini teminen ilgili fonun nakden elde edilme tarihinden itibaren otuz gün içinde Şirket'in muaccel hale gelen nakdi banka kredilerinin ödenmesinde kullanılmasına tüm bağımsız yönetim kurulu üyelerinin de olumlu oyları alınarak oybirliği ile karar vermiştir.

şirketin 85,4 milyon dolar +83.2 milyon tl borcu var

kabaca 95 milyon dolar gelir olursa paynet ten döviz tüm borcu kapanır

9 aylık bilançoya göre bu ay gelecek olan yıllık bilançoda borç artar yada azalmış olabilir 15 gün içinde anlarız

6. Rekabet kurulu onayı 9 ocakta gelmişti. O tarihten bu yana 3 hafta bitti merkez bankası onayı gelecek hala. Şaka gibi memleketiz gerçekten. İnşallah 8 ayda merkez bankası onayı için bekletmezler

Rekabet kurulu akabinde hemen onay vermeleri lazımdı aslında

Acaba yapılan anlaşma bağlayıcı mi,karşı taraf vazgeçtim demez İnşallah,
    O kadar sığ olan tahtada karanlık odada 100 bin civarında işlem oldu,
    Garip hareketler var,hakkımızda hayırlısı olur inşallah
    Sagliklar

P13_Blue_Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Rekabet kurulu onayı 9 ocakta gelmişti. O tarihten bu yana 3 hafta bitti merkez bankası onayı gelecek hala. Şaka gibi memleketiz gerçekten. İnşallah 8 ayda merkez bankası onayı için bekletmezler

Rekabet kurulu akabinde hemen onay vermeleri lazımdı aslında
    7 Ocak ta spk başvurusu var Esas sözleşmeye ek madde için onayı gelmedi

Sayfa 483/679 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •