Hepden milleti enayi yerine koyuyorlar.
Milletin borsaya gelmemesi gayet normal.
Hepden milleti enayi yerine koyuyorlar.
Milletin borsaya gelmemesi gayet normal.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yatirim finansman gun icerisinde yarindan itibaren tskb skbnk isgyo viopunda yeni kontrat acilamayacagini sadece mevcutlarin kapanabilecegini mesaj olarak atti
Aksam da ozel emirle araci kurumlari kurtardilar anladigim kadariyla es kaza alan varsa da pozisyonunu kapayabildigine sukretsin
Son düzenleme : HATAKE; 26-09-2022 saat: 20:22.
yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...
Evet fissssskiriyyyeeahhjj devam mi bu durumda?
Abi çiçek gibi oldum umurumda değil. Herkes ekmeğine baksın dayı. 27 milyon altta ben veririm diyen var. Adam dur diyor sen verme 10 liradan vereninki daha güzel onu alacam.
Ulan meyve portakal soğan da değil ki bu iyisi kötüsü olsun. 1 lot hisse 1 lot hisse işte.
Dayu burası Türkiye. Burada amazon götüne baka baka kaçar. Doğan bi soktu hepsiburaxa yi ta Amerika dan ses geldi. Böyle dayi bu topraklar. Milletin tek derdi erkenden emeklilik başka da bir şey değil.
Kimse ahlak satmasin is bankası soda ya çöktüğü yerde ahlak mahlak kalmamış açık açık çalan ile süslü sözlerle kurumsal görüntü altında çalan arasında benim kafamda fark yok.
Yer İmleri