Sayfa 483/1004 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583983 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 3,857 - 3,864 arası.

Konu: Viop LIII

1. Enflasyonun başını daha kaldırmadan ezeceksin. Sarmal yani hiperbole bağladı mi momentumu aldı mı yani tahtaci maldaysa düşürmek çok zordur. Alevlenmeden yapacaksin.
     Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    pozitif reel faiz verdiğine göre sorun nerede ? bizdeki okumuş etmiş tayfa sabah akşam -ille de reel faiz, reel faiz gelecek enflasyon düşecek" diye sabah akşam tempo tutuyor bildiğiniz gibi.. arjantin faiz arttırdıkça enflasyon yükseldi, enf yükselince faizi arttırıp reel seviyeye çekti, ama 20 aydır hiç bi şey değişmedi, enflasyon yükselmeye devam ediyor.. herifler kitapta ne yazıyorsa onu yapıyor ama olmuyor
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Pay Vadeliler

3. hisselerin çoğu artı eşleşti ama vadeli pek oralı değil,
    -makas 45 puan civarında

4.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    pozitif reel faiz verdiğine göre sorun nerede ? bizdeki okumuş etmiş tayfa sabah akşam -ille de reel faiz, reel faiz gelecek enflasyon düşecek" diye sabah akşam tempo tutuyor bildiğiniz gibi.. arjantin faiz arttırdıkça enflasyon yükseldi, enf yükselince faizi arttırıp reel seviyeye çekti, ama 20 aydır hiç bi şey değişmedi, enflasyon yükselmeye devam ediyor.. herifler kitapta ne yazıyorsa onu yapıyor ama olmuyor
    Bir ölen geri gelmez birde güven...

Uzun yıllar alır...

Akp bunu ilk geldiklerinde kitaba uyarak çok güzel başardılar...

%80-90 enflasyon %7-8 lere indirdiler...

O zaman populizmi ve herşeyi ben bilirimcilik yoktu...

Kısaca kibir yoktu...Şimdi kibirlerinden dogruyu göremiyorlar...

Bir geliyor yeni ekonomik model diyip doları 3 katına çıkartıyor ama enflasyonu düşünemiyor...

diğeri negatif reel faiz diyor...Ülkenin ekonomik poltikası olmayınca herkes kafasına göre takılıyor...

Bu işin pisliğini çekmekte vatandasa düşüyor...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Economics Yazıyı Oku
    Karaborsa dolar cinsinden baksana...Bilinç altın kevgire dönmüş.
    Kurusoğan yada patates bazlı da bakılabilir, maksat görüş açısını genişletmek
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kurusoğan yada patates bazlı da bakılabilir, maksat görüş açısını genişletmek
    Bozkuş adam avatarında bile ağzını açmış bir şey bekliyor...
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

7.  Alıntı Originally Posted by Economics Yazıyı Oku
    Bozkuş adam avatarında bile ağzını açmış bir şey bekliyor...
    Zenciler ilen bi bağlantısı olmalı, fakirdik fasfakirliğe evrildik, yetmez fukara olucaksınız diyo
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Zenciler ilen bi bağlantısı olmalı, fakirdik fasfakirliğe evrildik, yetmez fukara olucaksınız diyo
    Bilinç altına format atar kurtarırız diyordum, ama zenciler kevgire döndürmüş. Umutsuz vaka bu.
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

Sayfa 483/1004 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •