Sayfa 484/948 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 3,865 - 3,872 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. Bu Karadeniz'e döşenen petrol ve doğalgaz çift hat olan projeye Erciyas boru vermezmi ? Tanapdan ihale almıştı bu Karadeniz projesinde ihale olmadı geçen ay boru döşeme gemisi döşemeye başladı ytdr

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. bugun 3.00 dan sonra yarin da tirmanisa devam eder diye umut ediyorum ..

3.  Alıntı Originally Posted by abcd1234 Yazıyı Oku
    Drc almadan yükselirse demek istedi.

Drc adamlar burayı okuyorsa senin peşine takılacaklar artık haberin olsun.

Sanırım 300 bin gibi bi rakam oldu elinde umarım sen satmadan biz satabiliriz.
    300 lot elinde olup hisse %8 prim yapıyorsa bu hisse çook gider kardeş ytdr

4. piyasada dolaşan lot miktarı ne kadar azalırsa hareketler olabildiğince sertleşecektir,

malı alan kenara çekiliyor

beklemeye devam

5. Aslında büyük hata, hisse yapıcı diyecem ama " yapamayan " beceriksiz spek te, kağıdı 2.5 aydır bu seviyelerde tutmasaydı ( gerçi onun amacı da bilinçli yukseltmemek için di ) yukarılara taşısaydı, bu kadar mal kaptırmaz ve çoğu ky. dan da malı alırdı. Belki 6 veya 7 lere gelse karını yeterli görüp çoğu yatırımcı satardı ama oyun içinde oyun ve bezdirme var.

6. Arkadaşlar bişey sormak istiyorum: iş yerinden ekranı kapayıp çıktığımda kağıt 2,97 civarındaydı. seans sonu baktım 3 lira kapamış ve gün içi en yüksek 3 tl yi görmüş. Yani 3 kademe yükseldi diye mi devre kesti bu kağıt.

7.  Alıntı Originally Posted by -Taha Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bişey sormak istiyorum: iş yerinden ekranı kapayıp çıktığımda kağıt 2,97 civarındaydı. seans sonu baktım 3 lira kapamış ve gün içi en yüksek 3 tl yi görmüş. Yani 3 kademe yükseldi diye mi devre kesti bu kağıt.
    Önceki kapanış 2.76 bugünkü kapanış 3.00

8. Ozbalin sahibi %51 Erciyas holding sırada borsada işlem görmesi için onay gerekiyor ytdr

Sayfa 484/948 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •