Sayfa 484/919 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 3,865 - 3,872 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. helal olsun arçeliğe ek bir geri alım programı daha açıkladılar..

3 milyar tl geri alıma ek 6 milyar ek fon daha açıkladılar geri alım için. yani toplam 9 milyar tl oldu geri alım için açıklanan para.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1032174

arclik, sise, koç sahol sarky ve niceleri bir bir şirketlerine sahip çıkıyor geri alım yaparak ..

geri alım açıklamayan şirketlerin hisseleri de zaten geçen seneye göre 3 kat arttığı, geri alım programına ihtiyaç duyulmuyor örnek hektas, sasa, froto, aksa, thyo gibi büyük şirketler geri alım açıklamadı çünkü zaten hisseleri 3 kat arttı son 1 senede

2.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    son bir buçuk senede ..

dolar 2 kattan fazla yükseldi
    şu an dolar 16 lirayı da geçti ..

endeks 2 kat yükseldi, bazı bist30 büyük hisseler 3 -5 kat yükseldiler.

ev fiyatları 3 kat arttı

araba fiyatları 3 kat karttı...

yakıt fiyatları 3 kat arttı..

elektrik su doğalgaz faturalar 3 kat arttı..

gıda 3 kat bazı gıdalar 5 kat arttı..

et süt ürünleri 3 kat arttı

kağıt ürünleri 3 kat arttı

ev eşyası beyaz eşya vs 3-5 kat arttı..

her şeyin fiyatı 3 bazılarının 4 veya 5 kat arttı son bir buçuk senede..

bu qoduğum hırsızların hissesi artmayı geçtim , 70 lerde yatay gitmesini geçtim 70 70lerden zirvesinden 2-3 kat düştü.

qoduğumun hırsızları
    Arkadasim yazmayim diyorum ne zamandir yeter artik… Aglama duvari mi burasi!!! begenmiyorsan satarsin. 2 senedir bagriniyorsun bu forumda… Ben dahil bjr cok insan rahatsiz bundurumdan.. Senin yazdigin sacmaliklar yuzunden entry kalabaligi oluyor ve Sn Usta, SnUmut0109, Valentine, 51 Tarimdunyam gibi icerigi olan onemli yorumlari kaciriyorum… Bir gidemedin…

3.  Alıntı Originally Posted by Garavelusta Yazıyı Oku
    Arkadasim yazmayim diyorum ne zamandir yeter artik… Aglama duvari mi burasi!!! begenmiyorsan satarsin. 2 senedir bagriniyorsun bu forumda… Ben dahil bjr cok insan rahatsiz bundurumdan.. Senin yazdigin sacmaliklar yuzunden entry kalabaligi oluyor ve Sn Usta, SnUmut0109, Valentine, 51 Tarimdunyam gibi icerigi olan onemli yorumlari kaciriyorum… Bir gidemedin…

beğenmiyorsan engelle .. doğruları duymak işine gelmiyor mu?

beğenmiyorsan engelle beni forumda engelleme denen olay var.

sizin gibiler gibi hayal satmıyorum ben gerçekler neyse onları yazıyorum .

hadi bak işine.

yeri geldiğinde bu hisseyi överim yeri geldiğinde de sonuna kadar eleştiririm ..

gerçekler neyse o anladın mı hayalperest ?

4.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    son bir buçuk senede ..

dolar 2 kattan fazla yükseldi
    şu an dolar 16 lirayı da geçti ..

endeks 2 kat yükseldi, bazı bist30 büyük hisseler 3 -5 kat yükseldiler.

ev fiyatları 3 kat arttı

araba fiyatları 3 kat karttı...

yakıt fiyatları 3 kat arttı..

elektrik su doğalgaz faturalar 3 kat arttı..

gıda 3 kat bazı gıdalar 5 kat arttı..

et süt ürünleri 3 kat arttı

kağıt ürünleri 3 kat arttı

ev eşyası beyaz eşya vs 3-5 kat arttı..

her şeyin fiyatı 3 bazılarının 4 veya 5 kat arttı son bir buçuk senede..

bu qoduğum hırsızların hissesi artmayı geçtim , 70 lerde yatay gitmesini geçtim 70 70lerden zirvesinden 2-3 kat düştü.

qoduğumun hırsızları
    bu yazdıklarım mı saçmalık hayalperest seni?

5.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    sürekli sen sadece kendin ve al satçılar mı kazanacak?
    zaten uzun zamandır sen ve al satçılar kazandınız yetmedi mi?

yok öyle üç kuruşa beş köfte...

ulan Sasa 150 bin yatırımcı var ona rağmen hisse tl bazlı 50 kat dolar bazlı 15 kat gitti 5 senede ...

amaç ky dökmek ise...

burda belki 3-5 yatırımcı kaldı , dolar bazlı hisse hala yerinde sayıyor kaç senedir..

bababın malı mı ulan bu lotlar ? sen de şirket ortağısın ben de .. neden vereyim sana bu fiyattan ? Spek bey sana söyluyorum..

o kadar senedir sabrettim , kafa yordum , sektörü araştırdım bilgi edindim , üstüne ülkede enflasyon yüzde 100 lerden fazla yükseldi ... ülkede tüm varlıklar 2-3 kat arttı son bir senede gıda konut araba yakıt , faturalar vs...

son olarak borsa endeksi da son 1 senede enfaslyon rallisi yapıp 2 kat arrtı ve şu an yeni zirve kırdı..

kront ise bırak yerinde kalmayı 70 lerden tl bazlı 2 kat düştü .. dolar ve enflasyon bazlı 4 kat düştü !!!

bu iş gerekirse 2030 hatta daha ilerisine gider .. çünkü artık olay inat olmaktan çıktı başka bi şeye evrildi

beklentim 2030 yılına kadar şirketin decacorn olması..

Lütfi Beye güveniyorum ve inanıyorum.
    bu da mı saçmalık?
    yeri zamanında nasıl övmüşüm gördün mü?

,
    senin gibi kafadakilerin bu ülkeye hiç bir faydası yok.

6.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    gtt satışı fiyaskosu ,katar stadyumu fiyaskoları.. yurtdışı satışlarının yurtiçini ikiye katlama hedefi fiyaskosu vs hepsi fiyasko ile sonuçlandı.

yani bir nevi 5 sene önce yatırımcıya "hayal " satıldı.

artık hayal yok ! yok oyle olabilir yok şöyle olabilir.!! ömür geçiyor ömür !

kârı gördüm mü yapıştaracağım artık!! nasıl olsa sürekli yüzde 60-70 düşüyor sonra tekrar düşükten alıp tekrar yapıştıracağım .. nokta.

artık övmüyorum çünkü yatırımcıya sahip çıkmayan şirket övülmeyi hak etmez ..

gerçekler neyse onları söylyorum artık..

7.  Alıntı Originally Posted by Garavelusta Yazıyı Oku
    Bir gidemedin

az kaldı enflasyon bazlı bir zararımı kurtarayım bir daha bu hissesin yüzüne bakmamm..

2023 seçimleri öncesi hedefim bu hisseden tamamen çıkmak ve kurumsal olan . Froto ,sasa, hekts aksa kords, kontrolmatik , sisecam , vesbe , uzun vadeli sepeti yapmak . seçim sonrası en az 5 sene boyunca bist100 ve bankalarda dolar bazlı ralli bekliyorum.

8. Yazılım ihracatında hedef 5 yılda 15 milyar dolar

hizmet ihracatçıları birliği (hib) yönetim kurulu üyesi ve yazılım bilişim komitesi başkanı ilhan bağören, ticaret bakanlığının sektörün gelişmesi için gerekli adımları attığını belirterek, "hazırlanan teşviklerle sektör olarak 5 yılda 15 milyar dolar ihracat hedefliyoruz." ifadesini kullandı.

Hib açıklamasına göre, türkiye ekonomisinin sürdürülebilir büyümesinin lokomotifi olan hizmetler sektöründe ihracatın artması ve sektörlerin gelişmesi amacıyla çalışan birlik, bünyesindeki 10 alt sektörün ihracat potansiyelini ortaya çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Hib'in yaptığı strateji toplantıları sonrası belirlenen ihtiyaçlar doğrultusunda ticaret bakanlığının hazırlamış olduğu "ticaret bakanlığı bilişim sektörü destekleri tanıtım toplantısı"nda bir araya gelen sektör temsilcileri destekler hakkında bilgi aldı.

Açıklamada toplantıdaki konuşmasına yer verilen hib yönetim kurulu üyesi ve yazılım bilişim komitesi başkanı ilhan bağören, ihracat rakamlarının geçen yıl yüzde 21 artışla 2,5 milyar dolara ulaştığını ancak sektörün potansiyelinin bunun çok daha üzerinde olduğunu belirterek, "ticaret bakanlığı, sektörün gelişmesi için gerekli adımları atıyor. Hazırlanan teşviklerle sektör olarak 5 yılda 15 milyar dolar ihracat hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Ticaret bakanlığı uluslararası hizmet ticareti genel müdürlüğü genel müdür yardımcısı çiğdem şamiloğlu erkoç da sektörün hem birçok farklı sektöre katma değer sağladığını hem de başlı başına döviz kazandırıcı niteliğe sahip olduğunu vurgulayarak, sektöre yapılan desteklerin karşılığını hızlıca geri alabildiklerini kaydetti.

- "sektör stratejik konumunda yer alıyor"

ticaret bakanlığı bilişim, yazılım ve dijital ve iletişim hizmetleri ihracatı daire başkanı hürol karlı ise farklı sektörlerle iş birliği hedeflediklerini aktararak, "dizi ve filmlerde ürün yerleştirme, yerli malı kullanımı gibi desteklerle sektörler arası iş birliğini artırmak, istihdama yönelik desteklerle de gençlerimizin ülkemizde istihdam edilmesine katkı sağlamayı hedefliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Hib genel sekreter yardımcısı abdullah keskin de şunları kaydetti:

"hib yazılım bilişim komitesi'nin yaptığı çalışmaların bakanlığın da destekleriyle en üst merci olan cumhurbaşkanlığı tarafından kabul edilmiş olması bizler için çok sevindirici. Birçok teknoloji şirketinin büyük sıçramalar yaptığı bu dönemde ülkemizde de ortaya çıkan girişimlerin aldığı yatırımlar motivasyonumuzu daha fazla artırdı. Sektör, sadece bahsedilen büyüklüğü ile değil, ekonomide yarattığı zincirleme etki ile de stratejik bir konumunda yer alıyor."

kaynak : Anadolu ajansı

Sayfa 484/919 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •