Sayfa 484/803 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584 ... SonSon
Arama sonucu : 6417 madde; 3,865 - 3,872 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. Borsa korku, bıkkınlık ve kızgınlık ile coşku arasında bir git geldir. Tabii temeli sağlam hisseler için. Bazı hisseler gider bir daha gelemez.

Forumda yazılanları okuyorum. İnanın biz bunların aynısını 2016 da bir kere daha yaşamıştık. O zamanlar forumda hala şu an olan ve olmayan bir çok arkadaşımız vardı. Sn Kentuf, Legolas,Bawer, Veysel Karani, Atakan daha niceleri. Mirasçı ablanın milyonlarca lotu sattığı zamanlar. İhale alır düşer. Bu bilanço iyi gelecek dersin. Bir bakarsın daha bitmemiş işte süre uzatımı olmuş. Karşılık ayırıyoruz derler. Bilanço kötü gelir düşer. Yabancı sürekli satar. Sorarsın . Çağlar bey valla biz de bilmiyoruz, batıyormuşuz gibi satıyorlar der.

Böyle bir ortamda 1,06 ya dolara kadar düştü. 1 doları görecek mi derken oradan döndü. Sonra şirket geri alım açıkladı. Geri alım yapmadan yükseliş yaptı. Geri alım da yapmadılar. Piyasa zaten gereğini yaptı dediler.

Bana göre burası deja vu dedikleri yer.

Söylediklerim, yazdıklarım sadece ve sadece kişisel görüşlerimdir. Asla yatırım tavsiyesi değildir.

2. Düpedüz alçaklık başka bir şey değil. Rezillik. Bu kağıt asla çıkmaz. 4. sene oldu bekliyoruz. Biz umutlandıkça kağıt batıyor. Organize işler bunlar. 1 dolarları da ararız bu gidişle. kaçan kurtuldu, biz bataklığa çakılı kaldık. Bu kadar basit işte
    YTD

3.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Arkadaslar buraya yazmayin , mail adreslerine yazin isyaninizi . Onlar utanmiyor biz mi utanacaz . Ben her gun duzenli yaziyorum, sosyal medya paylasimlarini iletiyorum , hesap soruyorum .belki iclerinde gercekten namuslu birileri vardir

Ali.pandir@tekfen.com.tr
    Zekeriya.yildirim@tekfen.com.tr
    Ercan.kumcu@tekfen.com.tr
    simplelife@simplelifehome.com ( Berker kizlari )
    Esin.mete@tekfen.com.tr
    Cahit.oklap@tekfen.com.tr
    Murat.gigin@tekfen.com.tr

Acik acik soyledim, holding onune gelir basini cagirir sizi rezil ederim milleti toplayip dedim . Yoksa bu is spk ile onla bunla olmayacak , bu isin cozumu itibar suikasti!!
    Beyler bu maillere bombalayin!! Onlar utanmiyor biz mi utanacaz . Salon erkekligi birakin , hisse degeri 435 milyon dolara dusmus , ayibi seyi kalmadi artik , gomun gecin

4.  Alıntı Originally Posted by Baybars Yazıyı Oku
    Borsa korku, bıkkınlık ve kızgınlık ile coşku arasında bir git geldir. Tabii temeli sağlam hisseler için. Bazı hisseler gider bir daha gelemez.

Forumda yazılanları okuyorum. İnanın biz bunların aynısını 2016 da bir kere daha yaşamıştık. O zamanlar forumda hala şu an olan ve olmayan bir çok arkadaşımız vardı. Sn Kentuf, Legolas,Bawer, Veysel Karani, Atakan daha niceleri. Mirasçı ablanın milyonlarca lotu sattığı zamanlar. İhale alır düşer. Bu bilanço iyi gelecek dersin. Bir bakarsın daha bitmemiş işte süre uzatımı olmuş. Karşılık ayırıyoruz derler. Bilanço kötü gelir düşer. Yabancı sürekli satar. Sorarsın . Çağlar bey valla biz de bilmiyoruz, batıyormuşuz gibi satıyorlar der.

Böyle bir ortamda 1,06 ya dolara kadar düştü. 1 doları görecek mi derken oradan döndü. Sonra şirket geri alım açıkladı. Geri alım yapmadan yükseliş yaptı. Geri alım da yapmadılar. Piyasa zaten gereğini yaptı dediler.

Bana göre burası deja vu dedikleri yer.

Sayin Baybars
    Cok haklisiniz ama atladiginiz bi durum var patronlar kizlari ve yk 6 sene daha yaslandi sirketin ileriye donuk hic bir plani yok . Yatirimcisina Bu kadar dusman baska bir sirket yok !! Goz gore gore santiyelerde caliyorlar. Son bilancoyu acin sadece rusyada yazilan zarar 7.6 milyar ruble oldu !! 1 Dolar 56 ruble su anda yaklasik 140 Milyon Dolar sadece rusyada buhar edildi . Katar 110 milyon dolar , arabistan 100 milyon dolar , libyada 100 civari var 50 de Azerbaycan stadi var . Tam 500 milyon dolar yok su anda nerede Allah bilir !!! Bu is bilmemezlik falan degil dupeduz soygun sirket su anda 435 milyon dolar !!

5.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Sayin Baybars
    Cok haklisiniz ama atladiginiz bi durum var patronlar kizlari ve yk 6 sene daha yaslandi sirketin ileriye donuk hic bir plani yok . Yatirimcisina Bu kadar dusman baska bir sirket yok !! Goz gore gore santiyelerde caliyorlar. Son bilancoyu acin sadece rusyada yazilan zarar 7.6 milyar ruble oldu !! 1 Dolar 56 ruble su anda yaklasik 140 Milyon Dolar sadece rusyada buhar edildi . Katar 110 milyon dolar , arabistan 100 milyon dolar , libyada 100 civari var 50 de Azerbaycan stadi var . Tam 500 milyon dolar yok su anda nerede Allah bilir !!! Bu is bilmemezlik falan degil dupeduz soygun sirket su anda 435 milyon dolar !!
    Sn Maximetu,

Bu konuda sonuna kadar haklısınız. Benzer inşaat firmaları inşaattan kazandıkları parayla holding oldular, köşe oldular. Örneği Rönesans, Enka. Tkfen'de ise yıllardır inşaat kısmı kurucu ortakların geçmişte kazandıklarını yiyor.

Bir projede zarar edersin. iki projede zarar edersin. Ama bu alışkanlık haline gelmişse, iki ihtimal var. Ya şantiyelerde çok beceriksiz bir yönetim var. Zarar ediliyor. Ya iş alınırken işi alalım, maaşı alalım, zarar olursa hesap soran yok nasılsa denilip çok düşük fiyatlarla iş alınıyor. Bir ihtimal daha var aslında, o da maliyetlerin şantiyelerdeki veya satın almadaki suistimaller yoluyla şişmesi.

Sebebi ne olursa olsun. Bir holdingin sadece taahhüt kısmının tüm holding piyasa değeri kadar zarar etmesi kabul edilir bir şey değil.
    Söylediklerim, yazdıklarım sadece ve sadece kişisel görüşlerimdir. Asla yatırım tavsiyesi değildir.

6. Sayin Baybars
    Her seye ragmen bu sirket 434 milyon dolar fiyatlamamali , tamam piyasa rasyonel degil nasil yukselisler hektas gibi firmalarda abartiliyorsa dususler de asiri abartiliyor. Bu sirket bugun insaati kapattik dese , lanet olsun alacaklarimi almiyor dese bu sirketin olusu 1.5 milyar dolar eder . Bana sorsaniz su anda elindeki arsalari, tekfen tower , limanlar , Gubre fabrikalari, ventureslar, kaziklanan Socar falan derken bu sirket bu fiyatta olamaz. Belli ki sizin soylediginiz donemdeki gibi birileri cok fena mal toplama derdinde . Ben bir isadami olsam , Milyon dolarlarla oynasam su sirketi hemen alirim 250 Milyon Dolar gomup yonetimde etkili olacak sekilde . Anlam veremiyorum , Tamam yabanci fonlar guvenmiyor Ama turkiyede yok mu bir para babasi bizim gordugumuzu gormeyen gelip su sirketi alacak bunlara yaptigi oyunun bedelini odetecek. Robot mobot kalmaz ya parali birisi gelse surada tahtada Islem yapsa 2 ay , zaten millet bezdi 25-30 civari herkes dokulur

7.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Sayin Baybars
    Her seye ragmen bu sirket 434 milyon dolar fiyatlamamali , tamam piyasa rasyonel degil nasil yukselisler hektas gibi firmalarda abartiliyorsa dususler de asiri abartiliyor. Bu sirket bugun insaati kapattik dese , lanet olsun alacaklarimi almiyor dese bu sirketin olusu 1.5 milyar dolar eder . Bana sorsaniz su anda elindeki arsalari, tekfen tower , limanlar , Gubre fabrikalari, ventureslar, kaziklanan Socar falan derken bu sirket bu fiyatta olamaz. Belli ki sizin soylediginiz donemdeki gibi birileri cok fena mal toplama derdinde . Ben bir isadami olsam , Milyon dolarlarla oynasam su sirketi hemen alirim 250 Milyon Dolar gomup yonetimde etkili olacak sekilde . Anlam veremiyorum , Tamam yabanci fonlar guvenmiyor Ama turkiyede yok mu bir para babasi bizim gordugumuzu gormeyen gelip su sirketi alacak bunlara yaptigi oyunun bedelini odetecek. Robot mobot kalmaz ya parali birisi gelse surada tahtada Islem yapsa 2 ay , zaten millet bezdi 25-30 civari herkes dokulur
    Benim grafikte ve gönderide anlatmak istediğim de bu. Temeli sağlam hisseler aşırı ucuz ile aşırı pahalı arasında gider gelir. Bir yere kadar düşer. Orada artık elinde olan satmak istemez. Elinde olmayan da bu fiyata veriyorsan seve seve der. Gübre fabrikaları, limanları, arsaları, holding binası, inşaat şirketi hepsi 434 milyon dolar.

8. Her sey tecrube
    Hergun kendi adima bir sey ogreniyorum
    Hektas sasa gerisi tasa..
    Bu iki sirketin fk lari cok yuksek
    Ama yine de gidiyorlar sebep
    Borsa gelecegi fiyatliyor yani buyumeyi..bir gun gelecek hektas daha belki 2 3 sene yatay da kalacak ne zaman buyumesi tamamlandiginda
    Krdmd bu fk
    Gsdho bu fk cok dusuk diyordum
    Oysa bu iki firmalarin eslenegi firmalarda yurtdisinda bu fk lar la fiyalaniyor mus yeni ogrendim nerden hissenet ve twiter dan..
    Ama bir tesla nin fk si en son mars da idi spekulasyon tabiki var ama gelecek buyume sihirli kelime bunlar
    Tkfen uzaya roket yolllasa ne olacak bu satten sonra.. buyumuyorsa sirket isterse istanbul un yarisi onun olsun borsa da fiyatlama olmuyor malesef.. ytd

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 484/803 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •