Artan

38,72 10 16:06
156,20 10 16:03
145,20 10 15:39
1,32 10 16:06
244,20 10 16:06
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 16:06
14,64 -9.96 16:06
85,40 -9.15 16:06
74,90 -7.07 16:06
28,86 -6.9 16:06
Azalan Hisseler

İşlem

8.689.829.945,75 16:06
6.625.715.378,63 16:06
5.127.985.183,11 16:06
4.965.829.715,60 16:06
4.653.418.545,60 16:06
Tüm Hisseler
Sayfa 485/876 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585 ... SonSon
Arama sonucu : 7430 madde; 3,873 - 3,880 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Devlet memuru zihniyetiyle şirketin kar edemeyeceği ortada. Sonuç olarak özelleştirilmesi gerek, yapılırsa taliplisi çok olur hele altın madenini de katarlarsa. Devletin bu ara paraya ihtiyacı var, şeker fabrikaları yerine bu şirketin özelleştirilmesi gerekirdi. Tabii Bagfaşın sahibi gibi birine satılmaması şartıyla. Oyak grubuna satılırsa ki olası çünkü onlar nakit zengini, Ererğlinin kasada 9 milyar nakit mevcut. Ben buradan yetkililere öneriyorum. Düştüğü fiyat seviyesi ve altın madenine sahip olması nedeniyle izlenmesi gereken bir hisse. Kısa vadede İrana yaptırım konusu önemli. Suudi velihatın kasaplığının ortaya çıkmasından sonra İran konusu da uzlaşmayla biter diye bekliyorum, Trump ın yeni uçak siparişlerine ihtiyacı var ekonomik yavaşlamayı telafi için.

2.  Alıntı Originally Posted by Mira Yazıyı Oku
    Devlet memuru zihniyetiyle şirketin kar edemeyeceği ortada. Sonuç olarak özelleştirilmesi gerek, yapılırsa taliplisi çok olur hele altın madenini de katarlarsa. Devletin bu ara paraya ihtiyacı var, şeker fabrikaları yerine bu şirketin özelleştirilmesi gerekirdi. Tabii Bagfaşın sahibi gibi birine satılmaması şartıyla. Oyak grubuna satılırsa ki olası çünkü onlar nakit zengini, Ererğlinin kasada 9 milyar nakit mevcut. Ben buradan yetkililere öneriyorum. Düştüğü fiyat seviyesi ve altın madenine sahip olması nedeniyle izlenmesi gereken bir hisse. Kısa vadede İrana yaptırım konusu önemli. Suudi velihatın kasaplığının ortaya çıkmasından sonra İran konusu da uzlaşmayla biter diye bekliyorum, Trump ın yeni uçak siparişlerine ihtiyacı var ekonomik yavaşlamayı telafi için.
    Altın madeninin olduğunuda nerden çıkarttın bu şirket yönetimi kendi malına sahip çıkamazken hemde maden kozaya gider bu zihniyetle dolayısyla bana kalırsa özelleştirseler çok iyi olur ama altın yumurtlayan tavuğu kimseye yedirmezler nasıl olsa kendileri yiyor

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. petrol fiyatları 85 dolara çıkınca arkadan üre fiyatları da tekrar 330 dolara kadar yükseldi....petrol fiyatlarının düşmesi üre fiyatlarınında tekrar düşmesi demek.....üre fiyatları düşünce gübretaş düzeliyor razi kötü bilanço açıklıyor....üre fiyatları artıncada razi kar açıklıyor gübretaş zarar açıklıyor....kısır döngü var.....kısır döngüden kurtulmanın tek koşulu fosfat yatırımı....hammadde fiyatlarından etkilenmeyecek bir sistem gerekli....

4.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    petrol fiyatları 85 dolara çıkınca arkadan üre fiyatları da tekrar 330 dolara kadar yükseldi....petrol fiyatlarının düşmesi üre fiyatlarınında tekrar düşmesi demek.....üre fiyatları düşünce gübretaş düzeliyor razi kötü bilanço açıklıyor....üre fiyatları artıncada razi kar açıklıyor gübretaş zarar açıklıyor....kısır döngü var.....kısır döngüden kurtulmanın tek koşulu fosfat yatırımı....hammadde fiyatlarından etkilenmeyecek bir sistem gerekli....
    Şirketin hisse senedini fiyatının üre fiyatlarıyla da alakası yok 330 doları gören üre ye karşılık tarihi dip noktasında senet.
    Tek elde kalan yaptırım ve dava sonucunun olumlu olması şu durumda fakat bunlardan olumlu bir haber gelse bile tepki çok cılız kalacağına kanaat getirdim çünkü şirkette güven şeffaflık sorunu var.
    Kimin eli kimin cebinde belli olmayan bir yönetimi var.
    Siyasi rant bu şirketin başlıca sorunu ve haberlerde bile var bir milletvekili negmar satışında problem çıkartıyor vs.
    Kağıt üzerinde ibrahim yumaklı genel müdür ama siyasi rantcilar işlerine nasıl geliyorsa ona göre yönetiyorlar şirketi. Doğal olarak arpalık olmuş bir şirkete de kimse yatırım yapmıyor.
    Yukarıdaki arkadaşın dediğine katılıyorum mevcut yapı değişmezse bu şirket arpalık olarak yoluna devam eder.

SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Şirketin hisse senedini fiyatının üre fiyatlarıyla da alakası yok 330 doları gören üre ye karşılık tarihi dip noktasında senet.
    Tek elde kalan yaptırım ve dava sonucunun olumlu olması şu durumda fakat bunlardan olumlu bir haber gelse bile tepki çok cılız kalacağına kanaat getirdim çünkü şirkette güven şeffaflık sorunu var.
    Kimin eli kimin cebinde belli olmayan bir yönetimi var.
    Siyasi rant bu şirketin başlıca sorunu ve haberlerde bile var bir milletvekili negmar satışında problem çıkartıyor vs.
    Kağıt üzerinde ibrahim yumaklı genel müdür ama siyasi rantcilar işlerine nasıl geliyorsa ona göre yönetiyorlar şirketi. Doğal olarak arpalık olmuş bir şirkete de kimse yatırım yapmıyor.
    Yukarıdaki arkadaşın dediğine katılıyorum mevcut yapı değişmezse bu şirket arpalık olarak yoluna devam eder.

SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Dediğiniz gibi ilkönce şirket güven vermeli bu güven maliyeti düşürmek için fosfat yatırımı şart...malum şirketten dolayı çok zor bi ihtimal...zaten fosfat işi olsa tekfen gibi gider...Altın madenide olsa ömürlük hisse olur benim umudum kalmadı... yatırım tavsiyesi değildir

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Arpalik diye dusunuluyorsa sirketin sonu ya satilma ya konkordato yada iflas olur....iyiye gidis yok bu sekilde ayakta kalamaz sirket silinir gider...cok guclu sirketlet konkordato ilan etti....

7. Bu şirket özelleştirilmeden ya da mevcut siyasi yönetimden kurtulunulmadıkça adam olmaz. Bari bi yandaşa satsalar da biz de 2-3 kuruş kazansak. Zaten milletin umrunda değil devlet nasıl israfla yönetiliyor.

Sayfa 485/876 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •