Kepez sirket calisani olmasin
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kepez sirket calisani olmasin
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şemsiye [emoji949] açılmış Hocam gerisi hikaye biz ne yazarsak yazalım Fas’a fiso. kolda kestim bacakta.stopta yedik. kepez mesutla bu hisse ne yükselir nede alçalır.kendi bilgi ve birikimiyle yorumlayan bir yatırımcı bence ama oda emkelcide çok pozitifler biz bu kadar negatif varken..yazıklar olsun demekten başka bir deyişimiz,sabırdan başka çaremiz yok çok gafil avladık(gözgöre göre).ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
''Dünden öğrenin, bugün için yaşayın, yarın için ümit edin'' A.E.
yazmayım diyorum , dayanamadım. Ben istanbul da bir sanayiciyim.Emek elektrik kadar olmasada , biri kirada orta ölçekli 2 fabrikada faal vaziyetteyiz. yıllık cirom geçen sene 3.6 milyon . toplam 17 çalışanla ortalama % 30 net kalır,İmalat sektörü böyledir. Allah bereket versin. . Bu adamlar yıllık 100 milyona yakın ciro ve imalat sektörü. Çok karlar getirmesi ve piyasa değeri büyük olması gerekir. Zaten bu şirkete takmamdaki neden odur.. Ben ne çalışanı olacağım..Emek elektrik güzel sektörde , nakit pozisyonum uygun olsa Emek elektriği satın alır , orada şirket yönetiminde ki 3-5 çapulcuya yol verirdim. Ama en fazla şirketin % 4.7 sine kadar hissadar oldum. Daha fazla yürümedim.Şimdi çok az.%1.3 ler seviyesinde..
Bu durumda ekranlara ve yorumlara bakmamak lazım. Herkes kendine göre yontuyor.1.5 ve üstü toparlarsa , konuşulabilir.
Yatırım finansman 2 gun once aldigi 195 bin lotu Citibank yabancı takasına virmanladı az once birazdan bunu goren oyuncular tahtaya gelir yabancı dun de almiş bugun de alıma devam ediyor ...
Yer İmleri