Sayfa 485/630 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585 ... SonSon
Arama sonucu : 5036 madde; 3,873 - 3,880 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1. Kepez sirket calisani olmasin

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by zekieren92 Yazıyı Oku
    Kepez sirket calisani olmasin

Hisse çıkarken ortalıkta görünmüyor. Sirketin sahibi olma ihtimali bile var.

3. Şemsiye [emoji949] açılmış Hocam gerisi hikaye biz ne yazarsak yazalım Fas’a fiso. kolda kestim bacakta.stopta yedik. kepez mesutla bu hisse ne yükselir nede alçalır.kendi bilgi ve birikimiyle yorumlayan bir yatırımcı bence ama oda emkelcide çok pozitifler biz bu kadar negatif varken..yazıklar olsun demekten başka bir deyişimiz,sabırdan başka çaremiz yok çok gafil avladık(gözgöre göre).ytd

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ''Dünden öğrenin, bugün için yaşayın, yarın için ümit edin'' A.E.

4.  Alıntı Originally Posted by ertunca Yazıyı Oku
    Hisse çıkarken ortalıkta görünmüyor. Sirketin sahibi olma ihtimali bile var.
    yazmayım diyorum , dayanamadım. Ben istanbul da bir sanayiciyim.Emek elektrik kadar olmasada , biri kirada orta ölçekli 2 fabrikada faal vaziyetteyiz. yıllık cirom geçen sene 3.6 milyon . toplam 17 çalışanla ortalama % 30 net kalır,İmalat sektörü böyledir. Allah bereket versin. . Bu adamlar yıllık 100 milyona yakın ciro ve imalat sektörü. Çok karlar getirmesi ve piyasa değeri büyük olması gerekir. Zaten bu şirkete takmamdaki neden odur.. Ben ne çalışanı olacağım..Emek elektrik güzel sektörde , nakit pozisyonum uygun olsa Emek elektriği satın alır , orada şirket yönetiminde ki 3-5 çapulcuya yol verirdim. Ama en fazla şirketin % 4.7 sine kadar hissadar oldum. Daha fazla yürümedim.Şimdi çok az.%1.3 ler seviyesinde..

5. Bu durumda ekranlara ve yorumlara bakmamak lazım. Herkes kendine göre yontuyor.1.5 ve üstü toparlarsa , konuşulabilir.

6. Yatırım finansman 2 gun once aldigi 195 bin lotu Citibank yabancı takasına virmanladı az once birazdan bunu goren oyuncular tahtaya gelir yabancı dun de almiş bugun de alıma devam ediyor ...

7.  Alıntı Originally Posted by Fibon@cci Yazıyı Oku
    140 stop olmalı şahsi kanaatim. Kirarsa veren en az 15-20 kademe bekleyip yerine koyabilir gibi . Ha ben stop yapamıyorum ama yapabilenlere imreniyorum heleki doğru yerden yapabilenleri....
    Geçen gün söylediğim gibi satmış olsa biri şuan 10 kademe Karadayı bakalım 125 i gösterecek mi?

8.  Alıntı Originally Posted by zekieren92 Yazıyı Oku
    Kepez sirket calisani olmasin

Olsa ne olur ki... öyle olsa senet 5 tl yi geçer diyor..Demek şirketin içinden öyle bilgi aktarıyor bize ))))))

Sayfa 485/630 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •