Paylaşalımda hep beraber paylaşalım.
Hiç bir bilgi vermiyor olsa bile Sn izci bana motivasyon kaynağı oluyor
Bu tip kırıcı laflar cevap hakkı doğuracaktır.Uzatmasanız iyi olurdu.
adam hiç bişey yapmasa herkesi bir arada tutup birinden takas birinden boş tıngırtı dye tabir edebildiğniz başka şeyler paylaştırıypr topicte.
burada eskiyseniz bilirsiniz değilsenz benimi gibi , arşivlere bir göz gezdirirseniz şu anki ortamın eskiye göre çok renkli olduğunu görebiiriniz.Henüz burdaysanızda hala kağıda inancınız devam ediyor .
İlk kırıcı lafı siz söylediniz sonuncuyuda söylemek için uğraşmayın bu seferlik.
Bu forum dagilirsa bilin ki bu kağıda yansır dostlar. Bilin ki en eskilerden biri olarak söylüyorum burayı bizzat takip ediyorlar.
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O aldı bu sattı , Karel'den geldi, Gerel'e gitti falan boşverin.
İki gün önce burada sayfalarca copy paste yapıp hisseyi gazlayan adam çat diye terkedebiliyor gemiyi. Demem o ki yatırım kararlarınızı ona göre buna göre almayın. Hadi aldınız, başkasının ağzıyla bari hisseyi gazlamaya çalışmayın. Varsa temel veya teknik bilginiz, yorumunuz ona eyvallah.
Silvr finansal tabloları ile oldukça ucuz kalmış bir hissedir. Arkanıza yaslanıp bekleyin derim ben. Günlük hareketler anca can sıkar.
Bir de buradan şu kadar lot aldım bu kadar lot aldım diyenlere itibar etmemeniz daha iyi olur..Burada anonim olarak atış serbest. Kimse kimsenin babasının oğlu değil.
Motivasyonumuzu artırıyor sayın izci no problem sayın antispek sizde değerlisiniz bu yazılar yazılmamış gibi devam edelim hepimiz aynı gemideyiz.
Yer İmleri