-
aracı kuruma sordum ak aldığı malın tamamını kusmuş nerdeyse beceriksiz herif.
bu da hayrımıza olmuştur.
Son düzenleme : kitapci34; 09-08-2019 saat: 17:27.
-
Bence bu günkü hareket oldukça sağlıklı oldu
ak'ın döküldüğü çok iyi oldu (kimin olabileceği hakkında bir tahminim varda onun için)
yatırım finansman 1.286. mn lot artıda bu çok ama çok iyi, mükemmel.
Son düzenleme : kitapci34; 09-08-2019 saat: 19:07.
-
abi sen bu takasları çok önemsiyon
e tabi önemlidir de ondan, özellikle yabancı saklama bankalarına virmanlanan mallar ya yabancı yada uv'li yatırımcıların malıdır
yabancılara mal alan kurumlarda herkesçe malum
bak bugün ak sabah aldığı 500k dan fazla malı geri kustu birde - ye geçti
yabancıya işlem yaptığını bildiğimiz kurumsa ak o kadar malı almışken o sadece 26k almıştı
öğleden sonraki net alışı 1.160 mn k ve muhtemelen yabancı sakLAma bankalarından birine Virmanlayacak
turşusunu kuracak yani.
Son düzenleme : kitapci34; 09-08-2019 saat: 21:56.
-
abi yabancılar niye alıyo ki vakkoyu
bi kaç kere söyledim THY ile yapılan anlaşma varya çok önemli
1 bir kere o yapılan satışın bilançoda olmadığını biliyoruz 3. çeyrekte muhtemelen kasada
en önemlisi bu kabin memurları her zaman şık, temiz ve yıpranmamış elbiseler giyerler
yazlık ve kışlık 2'er takım yaptırılsa (2x2)x25000=100.000 elbise demek
yanılırmıyım bilmem
yanıldığımı abarttığımı düşünenler yazmalı
e bi de vakko türkiyenin en değerli markası
bi eşarbı bi çuvaal paraya satıyorlar, bir yerlerden bir çalışan bulup fiyat öğrenmek lazım
varsa birilerinin tanıdığı konuşur yazarlar
Son düzenleme : kitapci34; 09-08-2019 saat: 22:24.
-
Credit suis 1 ayda 450 bin almış geçen sene ortak arama bunlara verilmişti ayrıca yatırım finans 1 ayda 3.500 milyon lotu bedava almadı ve citi ye aktarıyor bilanço süper ama esas haber ortaklık bence eli kulağında gibi geçen sene bu kadar toplanmamıştı
ytd
-
credit de mal görünmüyor, muhtemelen oda cıty'e virmanlıyor, ben görememedim alışlarını kaçırmış olabilirim.
çıty de şu an 2.352mn
yatırım fin 817 k.+bugün 1.186
-
Son 1 ayı filtrele görürsün bugün dahil yatırım 3.250 credit 435 bin lot en çok alanlarda kafada
Ytd
-
Yatırım citi adına alıyor oraya virman oluyor mallar bu kadar çok 1 ayda hiç toplanmadı 7 yıldır takip ediyorum haber düşme olasılığı yüksek bilanço için değil bu toplama zaten kağıdı hala baskılıyolar yoksa eski Vakko olsa yüzde 20 yaptırıp satarlardı bu sefer olay farklı bugün ky iyi döküldü en çok satan ky yatırım süpürdü ne varsa ak ve ykb verilen görevi yaptılar alıp yatırıma devir işlemi oldu gün sonu ellerinde mal kalmadı hatta eksi oldular Bayram sonrası bir haberle farklı şeylere gebe kağıt😁
Ytd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri