Verdiklerimi alıyorum haaaa
Kesinlikle YTD.
Verdiklerimi alıyorum haaaa
Kesinlikle YTD.
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Agustos ayında hısseye 70 lerden gırıs yaptım 910 danda cıkıs yaptım.Keske butun hısseler JANTS gıbı olsa
Yabancı yatırımcıların borsaya ne kadar katkısı varsa bence o kadarda zararı var.Herkezın bıldıgı gıbı gun ızerısınde hısseler guzel prım yapıp yerllı ve ozellıkle KY prım yapmış hısseyı gun ıcerısınden yukardan aldıklarında yabancılar anında malı bosaltıp yıne KY lardan yukardan sattıklarını asagıdan alıyorlar.Yabancılar azaldıgı zaman bence KY kaybetmeden gunu bıtırır.Zarar ederse az mıktarda zarar eder kazanıncada az mıktarda kazanır.Ama bence ozamanda KY nın borsaya guvenı artar.
Bence yabancı oranı değilde yerlı yatırımcı oranı daha fazla olursa borsa daha guzel olur.
Gun ıcerısınde hızlı cıkıslar ve ınısler olmaz en azından
Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.
Haklısın en alttan alıp en yüksekten satamasakta iyi kazandırdı ve son yarım saatteki tepkide altın vuruş oldu artı kapanışta ufak bir miktar alındı yarın grafik incelerim gördüklerimi aktarıŕım ama haftalık kapanıs 870 altında olması hoş olmadı neyse pzt ola hayrola zararda olan varsa sabır....
Şu an alım yapmak benim açımdan kumar. Grafiğini her gün inceliyorum. Biraz daha salmalı bence. Rakam yazmıyorum, kimseyi etkilemek istemem. Ama güzel trade fırsatı veriyor. Endeks iyi değil, belirsiz negatif ayrışma devam ediyor. Enflasyon, Ukrayna Rusya sürtüşmesi, hükümetin tutumu hepsi belirleyici olacak.
Bu hissede en beğendim yan,trade bilmeyenleri bil orta-uzun vade de hangi fiyattan alırsa alsın ihya etmesi.Benden rahatı yok,sadece alıyor ve unutuyorum,2 düşüyor-3 düşüyor 4 düşüyor ,sonra yataya sarıyor hisse hacmi artık yerlerde sürünüyor başlıyor bir iki ay bıktırmaya ama her seferinde eski zirvelerinide geçerek yeni zirveler yapıyor,en fazla 2-3 ayda bir sermayeme bakıyorum ihya oluyorum.Benim kriterlerime göre harika bir hisse,hele bistteki yüzlerce hisseyle karşılaştırınca...Gelecekte bu döngü kırılırsa bile o zaman beklentim, enflasyonun 2-3 katı yıllık kazanç sağlaması yeterli olacaktır..
Bölüneceği değeri çok önemli
Neden... ?
Örnek olarak Bölündük ten sonra 100 tl den işlem görse ortalama 700 tl den bölünmesi gerek
Gerisi yatırımcının hayal gücü dür
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Kaçtan bölünür ve bölündükten sonra ne olur? Bölünme öncesine kadar atak yapacağını düşünüyorum.
Yer İmleri