Sayfa 485/701 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585 ... SonSon
Arama sonucu : 5601 madde; 3,873 - 3,880 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. döngüsel olarak şubat-mart aylarındaki borsadan çıkışın istisnai seneleri var.....bu senede onlardan biri olabilir.....çünkü istinai olaylar olmakta...hiper enflasyon başta olmak üzere...artı olarak seçim sattına girdik...

vhisak Guest
     Alıntı Originally Posted by UZMAN1974 Yazıyı Oku
    Ben sizi twtr dan da takip ediyorum,
    hissede olmasanız da gorüşleriniz bize fayda sağlayacaktır.
    Sadece bu hissede size hiçbir şey imkansız gelmesin onu belirtmek istedim. Çok imkansız gibi gelen durumlar burada imkan dahilindedir. Canı nasıl isterse onu yapar çünkü anahtar kendisinde. Temel ve teknik hiçbir yorum yapmıyorum. Sadece neyle karşı karşıya olduğunuzu bilin isterim. Zamanında kasasindaki 100 doların piyasada 70 dolara alınıp satılmasına göz yuman bir hisseden bahsediyoruz.

3. [QUOTE=vhisak;5826070]Sadece bu hissede size hiçbir şey imkansız gelmesin onu belirtmek istedim. Çok imkansız gibi gelen durumlar burada imkan dahilindedir. Canı nasıl isterse onu yapar çünkü anahtar kendisinde. Temel ve teknik hiçbir yorum yapmıyorum. Sadece neyle karşı karşıya olduğunuzu bilin isterim. Zamanında kasasindaki 100 doların piyasada 70 dolara alınıp satılmasına göz yuman bir hisseden bahsediyoruz.[/QUOT

Bu 100 usd konusunuda hatırlıyorum galiba toplantıda, konuşmanızın girişinde yapmıştınız. Hiç unutulmayacak bir konuşma idi,

4. Olaylı genel kurul denilen bu muydu? Bilen biri özet geçse güzel olur.

https://www.borsagundem.com/amp/habe...isyani/1398348

vhisak Guest
    [QUOTE=EGK;5826143]
     Alıntı Originally Posted by vhisak Yazıyı Oku
    Sadece bu hissede size hiçbir şey imkansız gelmesin onu belirtmek istedim. Çok imkansız gibi gelen durumlar burada imkan dahilindedir. Canı nasıl isterse onu yapar çünkü anahtar kendisinde. Temel ve teknik hiçbir yorum yapmıyorum. Sadece neyle karşı karşıya olduğunuzu bilin isterim. Zamanında kasasindaki 100 doların piyasada 70 dolara alınıp satılmasına göz yuman bir hisseden bahsediyoruz.[/QUOT

Bu 100 usd konusunuda hatırlıyorum galiba toplantıda, konuşmanızın girişinde yapmıştınız. Hiç unutulmayacak bir konuşma idi,
    Doğru hatırlıyorsunuz Bu hisse bana çok şey öğretti en başta da hiçbir şeyin imkansız olmadığını. Haklı olmanın, doğru analiz yapmanın para kazanmak için her zaman yeterli olmayacağını. 2021 de 22 civarından girip 35 civarından çıktım ve bugüne kadar da forumda hiç yazmadım. Bugün yazmamın tek nedeni burada imkansız yoktur diye belirtmek amaçlıdır. Allah herkesin gönlüne göre versin. Ama burada her türlü hareket mümkündür. İsterse 15 yapar isterse 150 şaşirmamak gerekir. Sadece onu belirtmek kimsenin canı yanmasını istemediğim için kısaca uyarıda bulunmak istedim. Gönlünüzce olsun

vhisak Guest
     Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    Olaylı genel kurul denilen bu muydu? Bilen biri özet geçse güzel olur.

https://www.borsagundem.com/amp/habe...isyani/1398348
    Evet bu genel kuruldur isimlerimiz halen meşhur demek

7.  Alıntı Originally Posted by vhisak Yazıyı Oku
    Evet bu genel kuruldur isimlerimiz halen meşhur demek
    Çok net hatırlıyorum hisse artı 5 den tabana gelmişti 47 den 40 a taban olmuştu ve ben acemiydim o günler şimdilerde tabandan alıp tavandan satıp intikam alıyorum

8. Acemilik dönemi olur öyle şeyler.
    Ben de ilk 64 kuruştan girmiştim iki ay sonra kriz patladı 40 Kr oldu. satıp çıkmıştım. ama şimdi 300 lira. (bedelsiz+temettüden arındırılmış)

Sayfa 485/701 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •