Originally Posted by fenerLEE Aynen ustam dediğin gıbı. Şımdı merak edıyorum bır laf vardır.Tecavuz kacınılmazsa zevk alacaksın dıye.Ama alttan gırdım ustten cıktım zevk alabılecegım pozısyonu bulamadım. Bulan varmı acaba Zamanla alisiyorsun ustadim akisina birak Suanki zararim 300 k diyeyim siz durumunuza sukredip zevk almaya baslarsiniz 😀
Originally Posted by harunlu bu giren acep çıkarmı çıkarsada torunlarım görürmü Ustadim evdeyseniz siz bir iki tek atin Cok yiprandiniz
Originally Posted by fenerLEE Kendımı soyle tatmın edıyor hısseler hacımlı dusmedı. Bır umuttur dıyorum bu olayada Hah bunu biliyorsaniz hissenize sahip cikacaksiniz ustadim Bu ulke neler gordu neler Bugun taban yarin tavan İns diyelim😀
"Dolar gördüğü yeri unutmaz." Bir Blueberry atasözü
Bana tecavuz eden polyanna Kulagima diyorki Dua et reisimiz marji 10 a cekti Ya 20 olsaydi Polyannaya asik oldum bir anda 😀
TCD aldım 😀😀
Originally Posted by Webster Hah bunu biliyorsaniz hissenize sahip cikacaksiniz ustadim Bu ulke neler gordu neler Bugun taban yarin tavan İns diyelim elımdekılere guvenıyorrum ustadım.Kesınlıkle burdan malı vermem. yarın dusser belkı yıne ama vermem. Ben elımdekılere guvenıyorum
Originally Posted by Fuat Soylu TCD aldım 😀😀 Fuatim yalniz basina takilmaya basladin Bu caki seni bozdu
Forum Rules
Yer İmleri