Sayfa 485/1015 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585985 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 3,873 - 3,880 arası.

Konu: Viop LIX

Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    Bugün gece vardiyasında pek bir hareket olmadı.
    Yarın için olumlu gösterge.
    akşam akşam fışkırtacak diye long olduk pislik pala fışkırtmadı....neyse iş yarına kaldı sabah longları fışkırtığı an ....ona teslim ederim palaya.....

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    akşam akşam fışkırtacak diye long olduk pislik pala fışkırtmadı....neyse iş yarına kaldı sabah longları fışkırtığı an ....ona teslim ederim palaya.....
    Puahahahhahsh
    Abi müthiş espirilerin var,gece seansında poz. kapatmadıysan yarın seni terletir bu pis herif pala dayu
    Hamdım Piştim Yandım

ABD Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi, ABD'nin ciddi bir ulusal güvenlik tehdidiyle karşı karşıya olduğunu duyurdu. İstihbarat Komitesi Başkanı Mike Turner, detayını vermediği konuyla ilgili olarak Başkan Joe Biden'ın tüm bilgi ve belgeleri Kongre ile paylaşması gerektiğini bildirdi. ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ise konuyla ilgilendiklerini ve ilgili Temsilciler Meclisi komite üyeleriyle perşembe günü görüşeceğini bildirdi.

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Sabah fışkırtıp, saat 11 veya 11 buçuk gibi gün için dip yapıp, akşam saat 5 ten sonra da kaliteli fışkırtma bekliyorum.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Puahahahhahsh
    Abi müthiş espirilerin var,gece seansında poz. kapatmadıysan yarın seni terletir bu pis herif pala dayu
    bu kadar kontratı kapanışta boşa mı aldı.....illaki sabah onu tırtıklarım kısmetse......long kontratları da kullansın diye ona devrederim...long konratları çoookkkkseviyor pislik pala.......

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Çıtak dayuuuu 1900 dolar gelir demiştin diye hatırlıyorum....
    yannuş cevap :

2050 iken 1960 demiş idim

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Puahahahhahsh
    bişiy olmaz ona... pala yukarı oynamayı sever, bol bol dağıtır pivanları tokatlı dayuya

Sayfa 485/1015 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •