Sayfa 485/872 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585 ... SonSon
Arama sonucu : 6973 madde; 3,873 - 3,880 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. Şirket battı mı, ne oldu? Herkes birbirini suçlar, hakaret eder olmuş.
    Her hisse forumunda, kağıdı öven sabit üyeler var, hisse yükselince övülür, hisse düşünce sövülürler.
    İşin özü borsaya girdiysen kazanmak kadar kaybetmeyi de göze alacaksın.
    Not: Banvit'te ciddi zarardayım, bakalım ne olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Bazı tipler türedi birden etrafa saldıran. Maaş alan çalışanlar belli oluyor. Birden mantar gibi turediler.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Kimse kimseye zorla mal aldırmıyor beyni lens mi buradaki lafa bakarak mı mal alıyor. Herşey ortada mali tablo fiyat üretim bilgisi ne ararsan halka açık. Kafa basmıyor mu da başkasının lafı ile hareket ediyorsun. Bende zarardayim ama kendim inceledim beğendim hisseyi aldım. Beyin bedava.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Tavuk eti Tavuk Fiyatları ( TL / kg )
    ............. FİYAT ÖNCEKİ
    TAVUK 7.00 7.00
    KANAT 12.00 12.00
    GÖĞÜS 9.00 9.00
    PİRZOLA 10.00 10.00
    TAŞLIK 8.00 8.00
    CİĞER 6.00 6.00
    27.2.2018 09:02:45

Bu değerleri Güncel et fiyatları isimli bir siteden aldım. (WWW etfiyat.com)
    ssss
    Son düzenleme : syncelik; 27-02-2018 saat: 10:37.

5. Beyler deli misiniz siz ya market tavuk fiyatı ile mangal sezonu diye hisse mi takip edilir hasta mısınız cahil misiniz anlamadım ki.

Keko benim bu forum da gördüğüm en saçma verilerle hisse yorumlayan kişi. Sus derseniz yazmam dedi sus dedik hala yazıyor. Beyler yönetim kurulundan tanıdığınız yoksa hisse ile ilgili kap bildirimleri ve gazete haberleri dışında hiçbir veriden yola çıkarak yorum yapmayin.

6.  Alıntı Originally Posted by KFAT4 Yazıyı Oku
    Beyler deli misiniz siz ya market tavuk fiyatı ile mangal sezonu diye hisse mi takip edilir hasta mısınız cahil misiniz anlamadım ki.

Keko benim bu forum da gördüğüm en saçma verilerle hisse yorumlayan kişi. Sus derseniz yazmam dedi sus dedik hala yazıyor. Beyler yönetim kurulundan tanıdığınız yoksa hisse ile ilgili kap bildirimleri ve gazete haberleri dışında hiçbir veriden yola çıkarak yorum yapmayin.
    tamam dostum o zaman sen konuş...benim adımın geçeceği her yoruma cevap hakkım var..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by KFAT4 Yazıyı Oku
    Beyler deli misiniz siz ya market tavuk fiyatı ile mangal sezonu diye hisse mi takip edilir hasta mısınız cahil misiniz anlamadım ki.

Yaklaşımınıza katılıyorum ancak bu tip durumlarda algı önemlidir, dolayısıyla tavuk fiyatları ve satış frekansı ile de algıyı ölçersiniz bir nevi. Direkt olarak etki hakkında fikriniz olmaz o ayrı konu.

Onun dışında asıl mesele şirketler ile hisselerin arasında düzgün bir korelasyon olmuyor, sanırım asıl vurgulamak istediğiniz bu. Kimisi deli bilançolarla yürümezken kimisi kıytırıktan manipülatif haberlerle ikiye üçe katlıyor.

8. Kağıdın günlük-haftalık-aylık ve 3 aylık net takas değişimlerini buraya yapıştıracak bir arkadaş yok mu.... Her geçen gün yabancı oaranı artıyor.... Virman mı -- bıyıklı yabancı mı bilemem ama sonuçta kağıttaki bu oran yükseliyor....
    SPK nın ilgili maddeleri gereğince yazılarım yatırım tavsiyesi niteliği taşıyamaz.
    Hiç kimseye hiçbir şey öğretemem; yalnızca düşünmelerini sağlayabilirim.

Sayfa 485/872 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •