Sayfa 486/639 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 3,881 - 3,888 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Aynı tas aynı hamam

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Bugün yarın haber gelmezse cuma 35 olur yine
    Acelesi var cumaya gerek kalmadı yarın 35 kuruş

3. Bu sefer farklı yükselmişti. Umarım mal toplamak için indirmiştir. Yoksa bir süre bir halt olmaz

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. [QUOTE=atropin;732951]Bu sefer farklı yükselmişti. Umarım mal toplamak için indirmiştir. Yoksa bir süre bir halt olmaz

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app

Bizlerdeki talihe bakın 500 şirket arasında en vicdansız en gurursuz şirketi bulduk...

Battı denilen nice şirket bile % 100 yaptı. Bu haysiyetsiz son 1 yılda 50 kuruş bile olamadı

5. Arkadaşlar yazmayım yazmayım diyorumda, şu alacağa faiz yazmadığı için şirket senelik 20 milyon zarara uğratılıyor...200 milyon alacak durdukça yükseleceği yok, çözüm açıklamak zorundalar yoksa sonu kötü.. herkese sabır dilerim..ben bir çözüm bulacaklarını düşünüyorum ama umarım yanılmam..

6. [QUOTE=Uhacettepe79;734562]
     Alıntı Originally Posted by atropin Yazıyı Oku
    Bu sefer farklı yükselmişti. Umarım mal toplamak için indirmiştir. Yoksa bir süre bir halt olmaz

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app

Bizlerdeki talihe bakın 500 şirket arasında en vicdansız en gurursuz şirketi bulduk...

Battı denilen nice şirket bile % 100 yaptı. Bu haysiyetsiz son 1 yılda 50 kuruş bile olamadı
    O kadar güzel yazmışsın ki %100 katılıyorum sana Allah bunlara bize yaptıklarının 100 mislini verir inşallah YTD

7.  Alıntı Originally Posted by atropin Yazıyı Oku
    Bu sefer farklı yükselmişti. Umarım mal toplamak için indirmiştir. Yoksa bir süre bir halt olmaz

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son 20 gündür bence birileri ısrarla topluyor. Ky mı bizden biri mı spek mı bilmiyorum. Inşallah toplayan kişinin bildiği birşey vardır...

Bu hissenin 2 yıldır buralarda surunmesi bile borsanın doğasına aykırı bir hamle bir sebep olmalı çıkması için...

8. Bugüne kadar bu hisse ile ilgili ne kadar pozitif beklenti içine girdiysem yorum yaptıysam hepsinde yanıldım bunu açık açık söylüyorum...

Ama bu kez ki durum başka... Hem zaman sebebiyle hem hissedeki hareketin gecmistekine göre faklı olması hissenin birşey hazırlığında olduğunu düşündürüyor.

Daha önceki mesajlarıma bakarsanız tutarlı bir şekilde en geç eylül ekim dedim ve dediğimin arkasındayım inşallah bu kez lanet 42 _ 43 kuruşları geri dönmeksizin çat çat diye geçip 70 üstüne kadar en az 4 _ 5 tavan bekliyorum...

Rabbim utandırmasın dayanın arkadaşlar inşallah 2 yılın sonunda bizlerinde yüzü gülecek...

Sayfa 486/639 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •