Sayfa 486/948 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,881 - 3,888 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by antispek Yazıyı Oku
    edepsizlik eden birine edepsizlik etmek gerek bazen,özür dilerim topikteki diğer arkadaşlardan...eleştiri kimsenin zararınadeğildir,farklı düşünebilir herkes,farklı düşünüyoruz diye ortamı çamurlaştırmanın anlamı yok...
    farklı görüşlerin olması zaten faydalıdır , ona kimse bir şey demiyor , yalnız bende telaşı nerede gördünüz anlamadım ,Sn. İZCİ mesleki birikimini mizaha döküp anlatıyor bundanda forum takipçileri genellilke memnun, bunları söyletmene gerek yoktu ,sizin ilk yazınızı okuyorum yada iz bırakmadı onun için henüz tanımıyorum , karşılıklı helalleşmek en iyisi

2.  Alıntı Originally Posted by antispek Yazıyı Oku
    hem hisseyi habire gazlayıp kendi sorunuza kendiniz cevaplar veriyorsunuz,hem de birileri sattı diye telaşa düşüyorsunuz kitapçı...hisseye güveniyorsanız başkasının satmasından niye bu kadar telaş ediyorsunuz veya güvenmediğiniz hisseyi niye bugüne kadar coşkuyla savunuyordunuz...borsada biri satar biri alır...
    Bu yazınıza istinaden yazmıştı.
    Siz kekonun satmış olma ihtimalinden korkulduğunu düşünmüşsünüz de
    öyle bir durum yoktu orada.
    Ona stinaden Sn izcinin yazdığını dşünüyorum.Samimiyetiniz yoksa üslubu kırıcı olabilir belki ama cevabınızı hakettiğini düşünmüyorum.
    Kusura bakmayın.

3. http://rapor.isyatirim.com.tr/2_20180206090437180_1.pdf
    Yabancı payı 17.03'e yükseliş. Haftalık bazda yabancı oranı artan 8. hisse olmuşuz. Sanırım bu oran 20'lere çıkacak.

4. Gün içinde kimin alıp kimin sattığı ne kadar önemli?...
    Bence o kadar kafa yorulcak bir mevzu değil..
    Oyunu kuranlar takas günlük ,pasta,günlük takas virmanlamaları vs gibi argümanlarla hem ky nin kafasını anvale ederler hem de menfaatleri gereği hareket ederler...

Kim aldı kim sattı mevzusuna yüzeysel bakmakta fayda var.Zira önemli olan bence sadece yabancı takas yüzdesinin % oranın (Bıyıksız) artması olabilir.

Bu tarz ayak oyunlarına gereğinden fazla konsantre olmak büyük resme odaklanmayı zorlaştırır.

Şahsen benim izlediğim yol ve düşüncelerim böyle.
    Aslolan en önemli şey silverin piyasa değerinin ucuz olması ve 3 ayda bir yolladığı karnelerin birbirinden güzel olduğudur...
    Bizim temel verilere önem veren bir yatırımcı kimliğiyle sabır ve sükunetle karneyi beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok.
    Allah hakkımızda hayırlısını versin....

ytd
    Yatırım tavsiyesi değildir..

5. Arkadaslar sattiğimi nereden cıkardıniz ki ..???ben fuul silverdeyim..

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Arkadaslar sattiğimi nereden cıkardıniz ki ..???ben fuul silverdeyim..
    Yorumlar azaldı ya birde banvitte yazmışsınız heralde.
    Topicten birininde sattığı söyelenince ilk ben şaka yollu söyledim.Sonra tahminler yürüdü, başka konularda çarşı karıştı .
    Arkadaşlar bazı entryleride silmişler heralde.İsabet olmuş gergin hava hiç iyi olmamıştı topiğe.
    Sizi görmek her halükard< güzel Sn.Keko.

7. Dun bir arkadaş bana mesaj atmış ve satıp satmadığımı topik olarak merak ettik diye sormuş...satmadim dostlar..burada bir çok arkadaş zaten bol bol paylaşım yapıyorlar bana pek iş düsmuyor..

Ben de değer verdiğim ve daha önce paylasımlar yaptığım hisselere yorumlar yaptım...

En son kalan sermayeyi de buraya getirmiştim...bence sıkıntı yok dostlar..

Sayfa 486/948 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •