Forumlar da hayatın bir özeti. Aynı boş insanlar burada da mevcut.
TSKB konusunda iş temel/teknik analizden çıktı.
Artık yapılması gereken ağaların bildiği fakat bizim bilmediğimiz kötü haberin ne olduğunu bekleyip yaşayarak öğrenmek.
Buraya her saat derinlik, takas atmanın da gereği yok. Çünkü herşey sanal. Orda 84 kademesinde gördüğün 9,6 milyon lot bak nasıl yıkılıyor 300-500 bin lotla endekse satış gelirse.
Forumlara ancak canım sıkıldığında bakıyoru zaten.
Tekrar söylüyorum. Bu kadar KY varken bu kağıt gitmez benim tecrübemle. Ne zaman lanet okuyup kol kesen çoğalır, burada korku hakim olur, burası ağlama duvarına dönerse o zaman döner. O zamana kadar işinize bakın yada boşa beklemeyin zarar daha büyümeden.
Sesli düşünüyorum. Herkesin kararı kendine.
Veren de alan da O'dur.
teknikçi arkadaşlar belki iyi niyetli..
ama önemli olan temel*analizdir..ve gerçek olanda odur..
geçen yazdım olay önemli**ve çok önemli bizce...
iştirak işfinas olayı .***dünyada tek ..benzeri yok..sorumlu müdür suat hem jestiyon aldı **hem terfi etti hemde ana ortak tskb ye..ersinde kendini buraya y.başkanı yapğtı..beraber mutlular şimdi ..
hani şu petrol üfisci --gsm telefoncu --iki büyük iş işbanka kazandıran .***?*
şimdi işfinans ortaklık yapğısına temettü** dağıtımına dikkat edin.**sonra ana ortaklardan tskb hala sürünüyor ne tesadüf.**bu tesadüfü işfinansta yıllarca yaşadık..k.y.darmadağın edildi .şirket el değiştirildi.**borsadan*****??
bakalım neler çıkacak buralardan bu sayfa*bizler için kapanmadı ..yazıyoruz belli yerlere nasıl oldu bu hikaye ***yeni ortak kim borsadan olma.**chp atamalı eski siyasetçiler**görmedimi***önemliiiiiiiiiii
haşla teknik diyorsunuz.**
bir arkadaşımız doğru yorum yapıyor aslında k.y. bitmeden çıkmaz..işfinansta yıllarca defter değeri altı nominal altı işkence**milyonlarca lot el değişti hatta bitmedi dur al sana para te emetüüü**lü git zaten geberik hisseler buda beleşe ossun**oldu..
sonra yatrtık kalktık bi baktık borsa payların % 70 gibisi el değiştirmiş.dünyada yok **chp atama siyaset eskileri sandık çalışanları hiçbiri görmedi .**hatta te emettüleri de görmedi**sonunda işbanka borsadan dolaylı ortak geldi..***diyorlar ya işbankkkk..
bu ortaklık ne peki..**suat terfi aldı bu başarıdan ..ersinde eski petrolofisci gsm telefoncu *kazandıran işbanka*** oda kendini y.başkanı yaptı tskb ye..**bitek tskb sürünüyo borsada**bankalardan ne tesadüffff**hala teknik diyolar ..**
al sana teknik.***fibonacci kuralları işlemiyo burada..başka başka trendlere**bakacaksınız..***
da hala bu siyaset eskisi chp atamaları görmüyor***sonrada bol demeç verişyorlar***
ayrıca bu yeni ortağı da iyi izleyin tukaşı**oyaktasn aldı..kaça aldı nasıl aldı..o dönem..yeni ortak .k.y.lara pek iyi gelmiyor.**balıkesirli cem **..yeni dolaylı ortak ..
Kim alıyor kim satıyor göre bilirmiyiz
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri